GamersNET RADIO komt deze week te vervallen!

Het zit niet altijd mee voor GamersNET RADIO, deze week komt onze vaste live (en later terug te luisteren) gaming podcast namelijk te vervallen. Voor de verandering zijn we vandaag dus niet live vanaf 16:00 met een verse radioshow op het GamersNET Twitch-kanaal. Onze dikgedrukte excuses voor het ongemak bij de lieftallige vaste kijkers, luisteraars en bellers.

De reden voor het verval is met name de onderbezetting op ons GamersNET Headquarters deze vrijdag. Zo is eindbaas Peter nog druk aan het chillen bij Jagex in het Engelse Camberwell en gunnen we Tom de rust die hij nodig had na de desastreuze livestream van de Homefront: The Revolution beta van gisteravond.

Als schrale troost vind je onderstaand de laatste uitzending van GamersNET Radio, aflevering 302. In deze uitzending bleek de techniek ons enigszins tegen te werken, maar met het verval van deze week kunnen we wel weer verzekeren dat de set-up van volgende week helemaal prima zal functioneren.

Aflevering 303 van GamersNET RADIO zal volgende week vrijdag uitgezonden worden, gewoon weer op de gebruikelijke tijden en de vaste, digitale locaties. Volg ons op Twitch om altijd klaar te zitten voor de vele livestreams van GamersNET en natuurlijk de glorieuze terugkeer van onze radioshow over games! Uiteraard kun je GamersNET Radio achteraf ook altijd terugluisteren als iTunes podcast.

 1.   
  supergido's avatar

  Zo jammer, er moet gewoon een externe manier komen om een alternatieve show te maken.

 2.   
  Tom's avatar

  supergido schreef, "Zo jammer, er moet gewoon een externe manier komen om een alternatieve show te maken. "

  Lennart heeft ooit gepoogd GamersNET Radio te hosten, live vanuit de Minecraft server. Eventueel zouden we wel zoiets weer kunnen proberen, maar dan misschien niet als de nieuwe aflevering, maar meer als een ode aan de show via een alternatieve livestream.

 3.   
  supergido's avatar

  Tom schreef, "

  ”supergido” schreef, "Zo jammer, er moet gewoon een externe manier komen om een alternatieve show te maken. "

  Lennart heeft ooit gepoogd GamersNET Radio te hosten, live vanuit de Minecraft server. Eventueel zouden we wel zoiets weer kunnen proberen, maar dan misschien niet als de nieuwe aflevering, maar meer als een ode aan de show via een alternatieve livestream."

  Oh, Dat heb ik gemist. Zo iets is inderdaad wel interessant.

 4.   
  Neolite's avatar

  Groots aangekondigd dat Tom de beta zou gaan spelen en wat viel dat even tegen zeg. Het spel speelde als een developers demo om aan investeerders te laten zien, verre van een af product. Tom succes met bijkomen van zo’n traumatische ervaring, een bezoekje aan de GGZ kan je misschien helpen.

 5.   
  Musicman88's avatar

  Die beta gisteren was geweldig! (om te zien dan wel) Hahaha, wat een leedvermaak was me dat! Ik lig er nog van in een deuk. 😆

 6.   
  NietNickMeneer's avatar

  Jammer :/

 7.   
  Bram_M99's avatar

  Onacceptabel

 8.   
  StroopKonijn's avatar

  I cwy I cwy x)

 9.   
  Petor's avatar

  Stiekem blij dat jullie balen. Vaak hebben reguliere GNR-afleveringen niet zoveel reacties als deze ;-). We maken het snel goed! (Namelijk gewoon volgende week vrijdag :-p)

 10.   
  supergido's avatar

  Nou nou wat een goedmakertje zeg. Ik had tenminste een Game PC giveaway verwacht na z’n ramp als deze.

 11.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hans Otjes heeft mijn leven gered. Ik lag ooit 6 maanden in coma maar toen de verpleegster me een nummer van Hans Otjes liet horen op haar laptop werd ik gelijk wakker om het geluid uit te zetten

 12.   
  420blazeit's avatar

  Ikspeelnooitpokemon schreef, "Hans Otjes heeft mijn leven gered. Ik lag ooit 6 maanden in coma maar toen de verpleegster me een nummer van Hans Otjes liet horen op haar laptop werd ik gelijk wakker om het geluid uit te zetten"

  i cry evertiem

 13.   
  stan_the_manNL's avatar

  Balen:( maar volgende week luister ik weer met veel plezier!