Releasedatum pc-versie Need for Speed onthuld

Eind 2015 verscheen er met Need for Speed een reboot van de welbekende racefranchise. Hoewel de game vrij matig werd ontvangen, is er de afgelopen maanden toch nog hard gewerkt aan deze Need for Speed. Want hoewel de game in november verscheen voor PlayStation 4 en Xbox One, is de pc-versie nog altijd niet uitgekomen. Ontwikkelaar Ghost Games heeft nu laten weten dat de pc-versie van Need for Speed vanaf 17 maart beschikbaar zal zijn.

De extra ontwikkeltijd voor de pc-versie van Need for Speed is onder andere benut om de game geschikt te maken voor 4K, de game met een unlocked framerate te kunnen draaien en door ondersteuning te bieden voor diverse racesturen. Daarnaast zal je tijdens het racen in de pc-versie van Need for Speed van begin af aan handmatig kunnen schakelen, een optie die binnenkort in de consoleversie van het racespel toegevoegd zal worden.

 1.   
  Neolite's avatar

  De game was niks en met deze extra’s zal het nog steeds niks worden.

 2.   
  Alias's avatar

  Ik vond dat de game maar bar weinig te bieden had voor de prijs die je ervoor neer moest leggen. Kwam enigszins in de buurt van de vroegere Need For Speed games. Maar willen ze daar weer aan tippen zullen ze echt een stuk meer content moeten bieden in de base game.

 3.   
  jorisboots's avatar

  heeft iemand hier dan zin in?