Fallout 4 DLC niet ver weg meer; Survival Mode wordt volledig herzien

Fallout 4 wordt over niet al te lange tijd voorzien van extra content, zo laat Bethesda weten via de officiële Fallout Facebookpagina. De nieuwe DLC zou “not far off” zijn, dus het wachten is op de officiële details omtrent deze uitbreiding.

In tweede update niet veel later, vertelt de ontwikkelaar dat er ook een complete herziening komt van de Survival Mode. Zaken als eten, slapen, gevaar en ziektes worden genoemd.


Ben jij al helemaal klaar met Fallout 4? Of valt er nog steeds genoeg te ontdekken in de game? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Musicman88's avatar

  Ik moet nog echt zoveel tijd in deze game gaan steken om hem volledig uit te kunnen spelen. Dus voor mij hoeven ze zich niet te haasten met de dlc. 😀

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Same hier. Ik heb echt TE veel tijd in het explore, quests en het opbouwen van setelments gestoken dan in de main storyline.

  Sterker nog, sinds de release heb ik nóg steeds de quest open staan (Jewel of the commonwealth) om naar Boston te gaan omdat ik echt steeds om de 8/10 min was afgeleid door iets anders interesants.

  Dat problem had ik ook met The Elder Scrolls Skyrim. xD

 3.   
  Neolite's avatar

  Dit is gewoon zoals het hoort, meer content uitbrengen voor een game die al vol met content zit. Fallout 4/bethesda weet hoe het werkt en hoe je een fanatieke fanbase creëert die gegarandeerd het volgende deel zullen kopen. Hier kunnen enorm veel uitgevers wat van leren.

 4.   
  nielsiebro's avatar

  ik kan echt niet wachten op die dlc lijkt me zo vet!

 5.   
  Beukaapje's avatar

  Heb iets over 80 uur in de game zitten en heb denk ik pas 3-4 main story line quests gedaan. Game zit bomvol dingen om te doen en voeg daar op een later stadia nog eens de mods aan toe (zoals bij skyrim) en je hebt een nieuwe game om te spelen 🙂