Check vandaag al Street Fighter 5 op Tsunacon in Rotterdam | GN Tuktuk Tour


Aanstaande dinsdag verschijnt Street Fighter 5 voor de PlayStation 4 en pc, maar wij kondigen met trots de GN Street Fighter 5 Tuktuk Tour aan! Daarmee kun je vandaag al van de game genieten, tijdens Tsunacon in Rotterdam! Op de launchdag zullen we ook ergens in het land aanwezig zijn, maar dat houden we nog even geheim.

Tsunacon is een beurs die volledig draait om Japan; anime (animatie) en manga (strips), videogames, cosplay (costume play), muziek, vechtsporten, bord/kaartspellen en nu dus ook de GamersNET Tuktuk! Wij zijn de hele dag aanwezig op het event, dat wordt gehouden in de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Je kunt de game spelen met zowel de Controller als de Arcade Stick en natuurlijk maak je ook kans op geweldige prijzen, waaronder de game.

Laat het ons weten als je ook langs komt op Tsunacon! Check ook het schitterende nieuwe design van de GN Tuktuk!

[SCREENSHOTS]
Overzicht:

Zondag 14 februari 2016: Tsunacon Rotterdam
Dinsdag 16 februari 2016: TBA

Wij zullen natuurlijk iedere dag een Vlog maken en we horen graag of jullie er ook zijn! Laat dat vooral weten in de reacties!

Tot dan!

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Kaarten zijn volgens mij net uitverkocht dus beetje laat, wel tof dat jullie er zijn! Ik ben er elk jaar aanwezig dus leuk jullie te zien!

 2.   
  Leukste's avatar

  Wat WoKingNL al zei, helaas uitverkocht. Maar ik zie dat jullie in stijl aanwezig zullen zijn. Succes heren en dames!

 3.   
  Felis_Rufus's avatar

  De Tuk Tuk ziet er erg netjes uit.