De cast van de fictieve Witcher 3-film! | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De beste stuurlui staan aan wal, en al helemaal als het om films gaat. De publieke opinie zou namelijk vaak iemand anders casten voor een bepaalde rol, of een andere locatie zoeken voor de ene scene. Nu hebben fans van The Witcher 3 eindelijk het heft in eigen handen genomen: op internet verscheen namelijk een lijst met acteurs en hun rollen voor een Witcher 3-film. Nu maar hopen voor de fans dat die film ook daadwerkelijk ooit gaat komen…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Help Leonardo DiCaprio aan zijn Oscar.

Eet smakelijk!

  1.   
    MikeGevers's avatar

    Nou, HBO, aan het werk!

  2.   
    Tom's avatar

    Jeff Bridges is altijd een +1 waard. The dude abides.