World of Tanks voegt veel content toe op PlayStation 4; 40 tanks en 11 maps

Met meer dan een miljoen World of Tanks-spelers op de PlayStation 4 gaat het absoluut niet slecht met de free-to-play game van Wargaming. Om direct uit te breiden met de nodige content, heeft de ontwikkelaar deze week al veertig nieuwe tanks en elf nieuwe maps toegevoegd aan de game, aldus een persbericht.

Zo voegt Wargaming de Britse divisie toe met light, medium en heavy tanks, alsook artillery en tank destroyers. Ga de strijd aan met de Crusader, Cromwell en de Conqueror op mappen als Siegfried Line, Fisherman’s Bay, Ensk War en Westfield Rain.

World of Tanks is op de PlayStation 4 volledig gratis te spelen en je hebt tevens geen PlayStation Plus nodig. Kom vrijdag naar de stream kijken en doe mee, want Daniël gaat World of Tanks streamen!

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Blijft een heerlijke game voor af en toe, speel al sinds beta af en aan op de PC. Sinds kort m’n eerste tier 10, had een stuk sneller gegaan als ik niet 36 verschillende tanks had 🙄

  2.   
    ronineter's avatar

    nu kunnen de ps4 gamers dit spel ook spelen met een monocuul , hogehoed en een bekakt Brits accent wanneer ze zichzelf voordoen als een Brits slagschip. (Tog 2*)