Infographic toont The Division beta-statistieken; 104 miljoen uur gespeeld

De beta van The Division is populair gebleken. Dat blijkt uit de statistieken die op te maken zijn uit een infrographic die Ubisoft Massive heeft samengesteld. Zo hebben alle deelnemers samen ongeveer 104 miljoen uur gestopt in de beta. Een enkele enthousiaste gamer wist zelfs 90 uur in de 120-uur durende beta te stoppen.

In totaal zijn er ruim 298 miljoen spelers vermoord tijdens de beta. De M4 bleek het meest populaire wapen te zijn. De Dark Zone werd door 77% van de gamers bezocht waarvan 87% zich minstens een keer tot een rogue bekeerde.

Tijdens de beta werden bijna vijftien miljard schoten gelost en, om een of andere reden, werden er net iets meer dan zeven miljard autodeuren gesloten. Dit cijfer lijkt dan ook een foutje te zijn, tenzij deelnemers van de beta daadwerkelijk een autodeur hebben gesloten voor elke twee schoten die ze hebben gelost.

De open beta van The Division vindt plaats van 19 tot 21 februari op de PlayStation 4 en pc. De beta van de Xbox One begint een dag eerder op 18 februari.

 1.   
  dandanna's avatar

  Dat zijn nog eens cijfers. Niet mis voor een bèta. 😕

 2.   
  Supermanneke's avatar

  7 miljard autodeuren gesloten, damn… Daar heb ik trots aan mee gedaan.

 3.   
  Ralph P Scene's avatar

  Best realistisch die deuren sluiten haha. Niet iedereen ging expres roqeu omdat sommige mensen op de verkeerde mensen schoten. Kan niet wachten op de volgende bèta en de volledige game!

 4.   
  Bram_M99's avatar

  Echt een enorm tof concept, ben weer benieuwd bij de open beta.

 5.   
  Basman01's avatar

  got to the chopper

  the big bad apple

  car doors closed

  hahaha geniale infographic. Ik wacht echt met smart op de release van deze game. Ik ga de Open beta net zoals de aplha en closed beta weer helemaal no life #HYPEHYPEHYPE 😀 zeker nu er een nieuwe missie bij zit en je er een beloning voor krijgt 😕 😛

 6.   
  gamerfriend01's avatar

  Yep was leuk is dit dan niet de meest gespeelde beta, of was star wars battlefront nog meer gespeeld 😉

 7.   
  mheiden21's avatar

  Dat zijn nog eens cijfers, ben nu wel benieuwd naar de statistieken van de open beta straks. Zou mooi zijn als de huidige records verbroken worden.