Nieuwe beta van Tom Clancy’s The Division is volgende week voor iedereen toegankelijk

In het laatste weekend van januari kregen vele gamers alvast een voorproefje van Tom Clancy’s The Division in de gesloten beta. Heb je deze testversie gemist omdat je geen toegangscode kon bemachtigen, of kan je simpelweg niet wachten tot de release? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Ubisoft heeft bekendgemaakt dat er volgende week een open beta van Tom Clancy’s The Division beschikbaar zal zijn.

In deze open beta kan je alles doen wat mogelijk was in de eerder verschenen gesloten beta, maar daar blijft het niet bij. Ditmaal is er namelijk een tweede verhaalmissie bijgevoegd. Voor het spelen van deze aanstaande testversie van The Division word je beloond met een nog onbekende in-game beloning voor het volledige spel.

Op de Xbox One is deze open beta van 18 tot en met 21 februari toegankelijk, terwijl PlayStation 4- en pc-gamers het met een dagje minder moeten doen. Zij mogen tussen 19 en 21 februari het New York van The Division onveilig gaan maken. Om deze tijd optimaal te kunnen benutten, kan je vanaf 16 februari de proefversie van The Division alvast downloaden, zodat je op 18 of 19 februari direct aan de slag kan.

  1.   
    Neolite's avatar

    Dat gaan we uiteraard weer even fijn op de Xbox spelen. De closed beta was ook al een succes en dit kansje kan ik uiteraard niet laten liggen. Op naar de DarkZone!

  2.   
    Ralph P Scene's avatar

    Ga weer vol op door in de darkzone!

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Leuk dat er meer enemy’s zijn dan in de beta zat, die werden al snel eentonig.