Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Razer Wildcat controller | Unboxing

GamersNET duikt vaker op de accessoires die gamers nodig hebben! Binnenkort reviewen we bijvoorbeeld de Razer Wildcat controller, een gamepad voor Xbox One- en pc-gamers die topkwaliteit zoeken en daar ook zeker voor willen betalen. De recensie volgt later, maar in deze video halen we het strakke beestje alvast uit de doos. Geniet mee van Toms unboxing van de Wildcat…

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Een mooie controller. Maar hebben ze hem ook voor PlayStation 4

 2.   
  DoeMaarWat's avatar

  mocht/wil razer maar voor playstation controllers maken…

 3.   
  Tom's avatar

  Razer heeft slechts een beperkt aanbod aan controllers en tot dusver ook nooit een PlayStation-model. De Sabretooth was een Xbox 360-gamepad en deze Wildcat is een relatief nieuw model voor de One en Windows 10. Verder hebben ze ooit een fightpad geproduceerd en nog een controller voor mobiele devices, maar een Sony-approved apparaat hebben ze er nog nooit doorheen gekregen.

 4.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Werkt hij ook niet draadloos met een wireless receiver?

 5.   
  Leukste's avatar

  Tom gaat zich hiermee de komende week wel vermaken. 8)

 6.   
  NietNickMeneer's avatar

  150 euro vind ik wel duur voor zoon controller naar mijn mening kun je dan beter (als je een Xbox gamer bent) een elete controller kopen en als je een ps4 gamer bent een scuf.

 7.   
  Tom's avatar

  De controller kan in zijn geheel niet draadloos aangesloten worden. Er is niet eens een connectietoets om ‘m te koppelen aan een Xbox One of de Wireless Adapter van Windows, enkel de mogelijkheid om hem met een micro USB-kabel direct aan te sluiten.

 8.   
  Lycian's avatar

  (null)

 9.   
  Bram_M99's avatar

  Jammer dat ze niet zulke controller voor de PS4 hebben.

 10.   
  WoKingNL's avatar

  Ziet er goed uit, in het geval van playstation is het heel simpel. De baas van Razer is zelf geen playstation man en hij beslist wat er gemaakt wat of niet 😉 Hij heeft het vaak genoeg op z’n social media laten weten hehe

 11.   
  AtomicDogg's avatar

  Het valt me op dat Tom ‘gear’ altijd uitspreekt als ‘gier’.

 12.   
  Tom's avatar

  Is het Ge-Ar dan? 😕

 13.   
  mheiden21's avatar

  Esports is overigens altijd bedraad, ivm verstorende factoren in elke draadloze vorm. Ziet er slick uit maar benieuwd in hoeverre de extra knoppen wel/niet irritant zijn vs de Elite controller.

 14.   
  Emrys1804's avatar

  Wel een leuk controlertje alleen die prijs staat me elke keer tegen