Tom en Peter over DOOM en LEGO The Force Awakens | GamersNET RADIO #302


Het is alweer tijd voor aflevering 302 van GamersNET RADIO! Tom en Peter schuiven aan en bespreken een hele bijzondere week! Zo was daar de releasedatum en nieuwe trailer van DOOM en de aankondiging van LEGO Star Wars: The Force Awakens.

Na Hans Otjes pakken de heren de telefoon op en bespreken met jullie de stelling van de Hot Koffie Show! Zijn games eigenlijk nog wel ooit af bij launch? Ook kunnen jullie je mening geven over het nieuws.


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 302 van GamersNET RADIO![/radio]

 1.   
  Noice!'s avatar

  Wat is er met de site aan de hand? Hij is praktisch niet bereikbaar vanaf iOS. Het lijkt wel een carnaval hack met die smilies en gekke kleuren.

 2.   
  Tom's avatar

  Klinkt nieuw. Tot we een oplossing gevonden hebben, raad ik persoonlijk een Windows Phone aan.

 3.   
  Leukste's avatar

  Ik kijk uit naar de reviews van Stijn. Geen pressure. 😉

  De petitie om Danny DeVito Pikachu’s stem in te laten spreken is hier al ruim 44.000 keer getekend.

  We blijven terugvallen op het feit dat patches de uitkomst zijn van de problemen die games ondervinden bij launch en kort na hun launch. Helaas zijn sommige problemen te groot om op die wijze opgelost te worden. Dan krijg je taferelen zoals met de pc versie van Batman.