H1Z1 wordt opgesplitst in twee games; geen free-to-play-plannen meer

Het lijkt haast een trend te worden: games die opgesplitst worden in twee games. Eerder deze week werd bekend dat Godus in twee delen werd opgesplitst, en nu is het de beurt aan H1Z1. Dit maakt ontwikkelaar Daybreak Studios bekend op de Steam-pagina van de game.

De survivalmodus wordt één game, genaamd H1Z1: Just Survive. De andere game zal de Battle Royale-modus en nog een aantal competitieve spelmodi bevatten, en heet H1Z1: King of the Kill. Beide games zullen vanaf 17 februari apart worden verkocht voor 19,99 euro per stuk. De plannen om de game free-to-play te maken, zijn dus de deur uit.

Gamers die H1Z1 in zijn huidige vorm bezitten, krijgen op 17 februari beide games en hoeven dus niets bij te betalen. Ook als je het spel voor die datum koopt, krijg je beide games. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze game, dan is het dus verstandig om hem vóór die datum nog te kopen. Dit des te meer omdat het spel nu met 25 procent korting verkrijgbaar is vanwege de nieuwste Steam-sale.

H1Z1: King of the Kill verlaat Steam Early Access komende zomer. Op datzelfde moment zal de game ook verschijnen op de Xbox One en PlayStation 4. De releasedatum voor Just Survive is nog niet bekend.

 1.   
  DoeMaarWat's avatar

  Heb t al een tijdje, verveelt bij mij vrij snel

 2.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Best slecht, eerst free to play beloven, vervolgens de game splitsen en beide voor 20 verkopen…

 3.   
  Moodey's avatar

  Jammer dat ik eigenlijk op de survival zit te wachten en king of the kill imo tijdverspilling is.

 4.   
  bjorntukkertje's avatar

  Raar plan, hopen dat ze genoeg ontwikkelaars hebben om beide games dus vrij en up to date te houden

 5.   
  FireBallz's avatar

  Battle Royale vind ik best leuk eigenlijk. Dat survival nog nooit gespeeld.