Nieuwste patch Rainbow Six Siege introduceert nieuwe glitches en bugs

De meest recente patch van Rainbow Six Siege lijkt meer kwaad dan goed te doen, zo blijkt uit reacties van spelers. De patch introduceert nieuwe glitches, onder andere met hit detection en ook lijkt er een probleem te zijn ontstaan met silhouetten van spelers. Via onder andere Reddit hebben spelers video’s gedeeld waarin de problemen aangetoond worden.

Ubisoft heeft in een reactie laten weten dat men bepaalde glitches ook heeft ontdekt. Ze maken inmiddels deel uit van een grote lijst met nog op te lossen problemen. Wanneer deze problemen worden verholpen, is momenteel nog onduidelijk. Het is te hopen dat het niet lang gaat duren, want via Reddit laat een gamer weten liever de problemen uit het verleden te hebben dan de nieuwe glitches:

I would gladly take back the castle glitch and the QOL changes in order to have the hit detection working like it did previously. Head shots and stabs both go unregistered, not to mention the silhouette glitches. This game is much worse to play than when someone could block a doorway or didn’t know what game mode they were playing.
Speel jij nog Rainbow Six Siege? En heb je ook last van dergelijke glitches? Laat het weten in de reacties!

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Ik ben het er echt mee eens, ik vind de update echt chill qua servers en laad tijden maar de glitches zoals het kapkan dat onzichtbaar is en de zwarte soort schaduwen dat je niet eens kan zien waar het hoofd zich bevind…

 2.   
  Moodey's avatar

  Het is ook te veel gevraagd om je eigen patch 20 minuten te testen bij Ubisoft. Company of the year

 3.   
  Musicman88's avatar

  Ik moet zeggen dat de servers er op vooruit zijn gegaan en de enigste problemen waar ik mee te maken heb gehad is de hit detection die niet zo geheel soepel gaat. Verder heb ik nog geen glitches gehad. Wel de eerste keer meegemaakt dat er in een potje 1 iemand een ontzettende slechte verbinding had waardoor iedereen in het potje echt extreem veel lag begon te krijgen. Voorheen nog geen last van gehad. Want ik meen me te herinneren na een beta (closed of open weet ik even niet meer), dat Ubisoft aangegeven had dat spelers met een goede verbinding geen spelers met een slechte verbinding in een match konden krijgen. Of dat nu sinds de laatste update is ontstaan? Kan natuurlijk ook gewoon een incident zijn.

  Alleen die nieuwe operators 25.000 renown per stuk, en er komen er 8 in totaal nog bij…… ๐Ÿ™ Ik heb nou iets van 38.000 dus de eerste kan ik direct vrijmaken, maar dat gaat wel pittig worden om ze alle 8 te krijgen. ๐Ÿ˜•

 4.   
  Downzilla's avatar

  Je kan zeggen wat je wil maar ze luisteren wel naar de community hoor, ze hebben al een redelijk aantal gevraagde features toegevoegd en ik heb er wel vertrouwen dat dit gefixed wordt.

 5.   
  Neolite's avatar

  Ubisoft heeft voor mij echt een geweldig jaar als ze The Division vrijwel probleemloos kunnen releasen. Ik heb nog niet zo heel veel last gehad van bugs.

 6.   
  MisterMDW's avatar

  Zelf weinig last gehad van glitches en bugs hier en daar wel een probleempje, maar tot dusver heb ik de game vrijwel vlekkeloos kunnen spelen ๐Ÿ™‚

 7.   
  MBgamer's avatar

  Hoe vinden jullie de nieuwe map ? Ik vind het echt een doolhof!

 8.   
  Flapjack's avatar

  ubisoft? eerder uberflop…. geldwolven.

 9.   
  FireBallz's avatar

  Dit gaat niet de goede kant op.

 10.   
  Bosnegert's avatar

  hahahha zo slecht dit weer. Al brengen ze een nieuwe patch, dan komen er wel weer nieuwe problemen want ja Ubisoft