Batman: Arkham Knight komt niet naar Mac en Linux

Het verhaal van Batman: Arkham Knight op de pc is inmiddels wel bekend: de game werd van uit de verkoop gehaald, kwam in oktober terug, maar zal nooit ondersteuning krijgen voor meerdere grafische kaarten. Helaas houdt de malaise daar niet mee op. Het is nu namelijk bekend geworden dat de game ook de belofte van Mac- en Linux-ondersteuning niet waar kan maken. Op Steam is het volgende te lezen:

We are very sorry to confirm that Batman: Arkham Knight will no longer be coming to Mac and Linux. If you have pre-ordered Batman: Arkham Knight for Mac or Linux, please apply for a refund via Steam.
Er wordt dus geen enkele reden gegeven waarom het slotdeel van de Arkham-trilogie niet meer op die platforms uitkomt. Het zit er echter in dat Warner Bros. zich opmaakt om de game los te laten en verder te gaan met andere projecten.

 1.   
  Thomsnov's avatar

  Wie gamed er op Linux ? 😉

 2.   
  supperbam's avatar

  ‘naar de volgende game’ wat een blamage.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Thomsnov schreef, "Wie gamed er op Linux ? ;)"

  Blijkbaar genoeg mensen om het de moeite waard te maken voor Warner Bros. om B:AK naar Linux te brengen… of althans om die plannen in eerste instantie te maken 😛

 4.   
  PS4owner's avatar

  ik denk dat Warner Bros de pc markt een beetje laat vallen gezien de pc versie zo slecht is nog steeds en de nieuwe mortal combat schijnt ook niet meer naar de pc gaan.