Bungie vraagt spelers of ze Destiny nog leuk vinden

Ontwikkelaar Bungie heeft spelers van Destiny een verrassende vraag gesteld. Via een e-mail kregen diverse spelers de vraag of ze Destiny nog wel leuk vinden om te spelen. Een simpele vraag, maar wel eentje die voor Bungie van groot belang is.

Destiny lijkt momenteel in een kleine crisis te verkeren. Er komt niets naar buiten omtrent nieuwe updates en speciale evenementen die georganiseerd worden, kunnen op beperkte interesse van de community rekenen. Op veel fora klagen spelers dat het grinden naar het maximale level en het verkrijgen van alle gear erg saai is, wat een doodzonde is voor een game als Destiny.

Wat de gevolgen voor de toekomst van Destiny zijn, is momenteel onduidelijk. Het gerucht doet in elk geval al enige tijd de ronde dat Destiny 2 een release in september van dit jaar niet gaat halen. De tijd zal het leren hoe Bungie gaat proberen om de hype en het enthousiasme rondom Destiny weer nieuw leven in te blazen.

 1.   
  boogy0603's avatar

  nou k vind er nu niks meer aan

 2.   
  mheiden21's avatar

  Destiny heeft zijn eigen das omgedraaid door niet naar de community te luisteren. En toen de micropayments werden geïmplementeerd was het overgrote deel wel klaar met de game.

 3.   
  Neolite's avatar

  The Taken King heeft het spel de nek om gedraaid. Hoe goed de uitbreiding ook was, de content die speelbaar was is letterlijk gehalveerd. Van 2 raids naar 1 raid, Nightfalls zijn niet langer uitdagend en meer iets moeilijkere strikes geworden. Om het nog af te maken hebben ze er microtransacties ingestopt, ze hebben het toch echt zelf gedaan.

 4.   
  FireBallz's avatar

  Vond er sowieso al niks aan. 10 uur Playing Time en voor de rest nooit meer aangeraakt.

 5.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Bungie zou net zo hard moeten werken als Rockstar met nieuwe content aan de game toevoegen.

 6.   
  gamerfriend01's avatar

  Speel nog af en toe, heeft toch een bepaalde “magie” vind ik 😉

 7.   
  Mjolnir's avatar

  Spelen doe ik nog altijd, wel minder vaak dan eerst. Maar heb nu ook minder tijd dan toen, dat ligt niet echt aan Destiny

 8.   
  mattioza's avatar

  Ik ben afgehaakt vanaf The Taken King. Ik ben geen liefhebber van DLC dus ik heb deze ‘uitbreiding’ van 40 euro ook niet gekocht. Ik begrijp dat ze de mensen die het wel gekocht hebben extra’s geven maar om hun andere spelers die al een jaar trouw speelden ‘doelloos’ achter te laten…

 9.   
  Papachico's avatar

  Ik heb alleen de tweede dlc gekocht, in de hoop dat het “iets” zou worden. Destiny is een faal game en ik vind t aan de ene kant jammer omdat het zoveel meer had kunnen zijn en aan de andere vind ik t fijn dat t allemaal mislukt is. Ze hebben hun eigen graf gegraven terwijl de community heel erg zn best heeft gedaan voor vernieuwingen maar waar Bungie nauwelijks naar heeft geluisterd. Als je content gaat cutten enkel om meer geld te krijgen verdien je dit ook. Klaar met dit bagger spel.

 10.   
  RockerRoy's avatar

  Het is duidelijk dat activision publisher is… Het is zo zonde want Bungie is zo’n getalenteerde developer. Maar als ze de game in veel te dure, kleine stukjes gaan proberen te verkopen zijn mensen er natuurlijk zo klaar mee. Zelfs al hebben mensen dit geld er voor over, dan zit er nog steeds veel te veel tijd tussen de dlc’s waarin de game totaal doelloos wordt.

  Ook hadden ze de moeilijkheidsgraad nooit zo omlaag moeten halen. Nightfall stelt niks meer voor en the taken king raid is een lachtertje. De uitdaging van nightfall en the vault of glass toen de game net uit was, dat was de moeite waard.