Vrijdag nieuwe stress test Homefront: The Revolution

Het was al bekend dat Homefront: The Revolution een gesloten beta zou krijgen, exclusief voor de Xbox One. Sinds vorige week weten we dat de beta start op 11 februari en zal duren tot en met 14 februari. Centraal in de beta staat de spelmodus Resistance, een online co-op modus voor vier spelers. In deze spelmodus speel je verhaalgedreven missies op verschillende mappen. De volledige game bevat 12 mappen en na de lancering worden er in het eerste jaar twintig extra mappen, geheel gratis, verwacht.

Vorige week vrijdag bereidde ontwikkelaar Dambuster Studios zich voor op de gesloten beta met een stress test en deze week herhaalt men deze actie. Komende vrijdag gaan de servers van Homefront: The Revolution wederom tijdelijk open om een eerste groep Xbox One-gamers toegang te geven tot de beta. Tussen 22:00 en 01:00 uur en tussen 04:00 en 07:00, in de nacht van vrijdag op zaterdag, kunnen uitverkozen spelers deelnemen aan de eerste kennismaking met de game.

Om kans te maken op een uitnodiging voor de beta dien je je aan te melden op de officiële website. Je krijgt vanzelf een mailtje als je tot de gelukkigen behoort. Mocht je een uitnodiging ontvangen voor de stress test, bewaar dan je geïnstalleerde Closed Beta client op je Xbox One. Deze zal weer actief worden zodra de gesloten beta start op 11 februari.

Homefront: The Revolution verschijnt 20 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Lees meer over deze game in onze recente Fast Forward.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren