Path of Exile: Ascendancy komt in maart uit

Path of Exile is inmiddels al drie jaar oud, maar ontwikkelaar Grinding Gear Games heeft nog steeds nieuwe ideeën voor de MMORPG. De vierde uitbreiding komt er alweer aan: Ascendancy. De releasedatum is nu bekend geworden: op 4 maart kunnen we aan de slag met de nieuwe expansion.

Het hoogtepunt van Ascendancy is zonder twijfel de dungeon The Lord’s Labyrinth. Daarin neem je het in een serie gevechten op tegen ene keizer Izaro, die zich tussen die gevechten door aanpast aan je acties in de vorige gevechten. Je zult dus constant je tactiek moeten veranderen om hem definitief in het stof te doen bijten. Alsof die uitdaging nog niet groot genoeg is, moet je ook nog eens van vooraf beginnen aan de dungeon als je sterft!

Ook voegt de komende uitbreiding negentien Ascendancy-klassen aan de game toe, die nog meer takken toevoegen aan de toch al enorme skill tree. Iedere keer dat je The Lord’s Labyrinth uitspeelt, speel je één van die klassen vrij. Ascendancy lijkt het niveau van de game dus naar een hoger plan te tillen. Check hieronder de officiële trailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren