MMO Black Desert Online komt uit op 3 maart

Daum Games heeft aangekondigd dat zijn MMO Black Desert Online uitkomt op 3 maart. Ook is de gesloten beta aangekondigd: die zal van 18 tot 22 februari lopen. Voor die beta kun je je nu inschrijven.

Black Desert Online is een game die het verdienmodel volgt dat groot is gemaakt door de Guild Wars-franchise: je betaalt slechts één keer en kunt daarna zonder abonnementskosten spelen. Wel zijn dingen als cosmetische items te koop voor echt geld.

De MMO-game belooft de ‘meest diepgaande karaktercreatie op de markt’. Om gamers te laten zien wat daarmee bedoeld wordt, is de standalone-versie van de Character Creator gratis te downloaden. Karakters die je met deze tool aanmaakt, kunnen ook in de beta en de uiteindelijke game worden geïmporteerd. Als je immers zo lang bezig bent geweest met het creëren van je karakter, wil je er later ook mee spelen.

Ten slotte kun je de game pre-orderen. Er zijn drie prijsniveaus: 30, 50 en 100 euro. Als je een van die laatste twee bedragen neertelt, heb je gegarandeerd toegang tot de gesloten beta. Ook krijg je per niveau toegang tot meer exclusieve content, zoals vroegtijdige toegang tot de gameservers (van 24 tot 96 uur vóór de release) en huisdecoraties.

Check hieronder de trailer die uitgever Daum Games heeft vrijgegeven om de aankondiging van de releasedatum te vieren.

 1.   
  WoKingNL's avatar

  Ik had niet de game nu al verwacht in europa, ik ga het zeker proberen!

 2.   
  Puddingboom's avatar

  Nice nice!
  Ik ga hem zeker halen, nu alleen hopen dat hij niet gaat tegenvallen ^^.

 3.   
  Regge's avatar

  heb wel over de game gehoord, nooit ergens echt tegengekomen:P trailer valt erg tegen bij mij, ik ga wat kijken op youtube…

 4.   
  Nuffsaid's avatar

  Puddingboom schreef, "Nice nice!
  Ik ga hem zeker halen, nu alleen hopen dat hij niet gaat tegenvallen ^^."

  Is maar net wat je er van verwacht of niet van verwacht..
  Ze gooien het zeker over een andere boeg dan menig game, en in goede zin wat mij betreft.

  Ik heb de CBT2 gespeeld en beetje op de Russische BDO.. Nu mag ik morgen gelukkig beginnen 😀
  96 uur headstart is wel nice! 8)