Ant Simulator geannuleerd; budget verbruikt aan strippers en drank

Onder het mom van ‘liefde voor het vak’ hebben medewerkers van ontwikkelaar ETeeski een groot deel van het budget dat gereserveerd was voor Ant Simulator, gespendeerd aan drank, strippers en restaurants. Dit meldt de programmeur van Ant Simulator, Eric Tereshinski, die geld zag verdwijnen uit het bedrijf.

I recently found out my ex-business partners were secretly stealing company money. They had secretly spent the overwhelming majority of both our Kickstarter money and the Ant Simulator investment money on liquor, restaurants, bars, and even strippers.
Hij heeft zich teruggetrokken van ETeeski, omdat hij erachter kwam dat zijn ex-business partners bijna al het Kickstarter-geld en geïnvesteerde geld voor de game hadden verbruikt to live a high life. Om die en andere redenen kan Tereshinski zijn carrière niet voortzetten met deze gasten.
This among many other reasons is the reason why it has become exceedingly clear to me that I cannot have my career associated with these guys.
Hij is logischerwijs pissig, hij is het geld kwijt, een jaar aan werk, een game waar hij van hield en trots op was om uit te brengen voor de PlayStation 4 en Steam. Tereshinski gaat het nog lastig krijgen, want Ant Simulator is grotendeels privé gefinancierd; het enige geld van Kickstarter was 4.000 dollar. De ontwikkelaar accepteerde pre-orders, die nu op de één of andere manier terugbetaald moeten worden.
I’m very pissed off I lost money. I lost over a year in work. And I lost a game that I loved and I was proud of and I was really looking forward to releasing on Steam and PS4. It was supposed to be my first big step in really taking a shot at making video games as a career. But I have to start over now.
De eerste stap in de wereld der games is dus gigantisch misgegaan en Eric Tereshinski moet volledig opnieuw beginnen..

 1.   
  bjorntukkertje's avatar

  Wel sneu voor die man though

 2.   
  Thomsnov's avatar

  Die medewerkers hebben gewoon overal schijt aan

 3.   
  mheiden21's avatar

  Fijne partners dus, hoop voor hem dat z’n kans nog komt.

 4.   
  Ralph P Scene's avatar

  Als je daar gelukkig van wordt?

 5.   
  DrupsteenNL's avatar

  daar heb ik de oplosing voor en die is: huur zelf de stripers om daar te werken want dan heb jij ook nog wat te kijken en dan word het geld niet gejat door je collegas voor stripers en je werknemers komen ook altijd opdagen zelfs als ze ziek zijn enz.

 6.   
  Hitman047's avatar

  GameInformer heeft een interview online staan met die twee, waarin ze juist beweren dat deze gast er met het geld vandoor gegaan is.

  Laat Kickstarter dit maar even goed uitzoeken.

 7.   
  nielsiebro's avatar

  Tja daar gaat je geld dag dag!

 8.   
  Thomsnov's avatar

  True love (c)ant be tamed ha ha ha

 9.   
  Sjouke Hoogland's avatar

  Ant simulator :’)

 10.