Stem vanaf volgende week op één van de PlayStation Plus-games voor maart

Nadat Sony vorig jaar experimenteerde met ‘Vote to Play’ voor PlayStation Plus, waarbij er gekozen kon worden uit een drietal games welke spel onderdeel moest zijn van PlayStation Plus, is dit experiment nu terug van weggeweest. Hoewel je vanaf vandaag de PlayStation Plus-games van februari kunt downloaden, kun je nu dus ook alvast nadenken over de Plus-games van maart.

Vanaf 9 februari kan er gestemd worden op één van de drie PlayStation 4-games om onderdeel te worden van de PlayStation Plus-games van maart. Hierbij is de keuze uit het action-adventure Broforce, de twin stick-shooter Assault Android Cactus en een platformer van Nederlandse makelij: Action Henk!.

Weet jij al op welk spel je gaat stemmen?

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Action Henk, ziet er nog wel oke uit maar ga hem waarschijnlijk toch niet spelen

 2.   
  vistaberg's avatar

  Wat een slechte spellen weer. Dit is het slechtste onderdeel van het playstation verhaal. Enige 2x dat het iets was waren Rocket league en dat deel van Infamous. Schaf het gewoon af of zorg voor iets fatsoenlijks. Zo is het net of ze dan maar bij de reclame kunnen zetten: En elke maand een gratis game bij Ps plus en dan de kleine lettertjes ter waarde van 4 euro.

 3.   
  nielsiebro's avatar

  Ik zou echt super blij zijn met broforce!!!

 4.   
  svenysven's avatar

  Action Henk lijkt mij wel gaaf

 5.   
  gamerfriend01's avatar

  For the players he, de players zijn er vet mee. Slecht, slechter en slechtst, doe zo voort Sony en met de volgende generatie zit je in het zelfde schuitje van de xbox one nu en dan is het gedaan met Sony want deze beschikken niet over zakken geld zoals microsoft 😉