Beta The Division krijgt verlenging

Afgelopen weekend konden gamers van alle new-gen platformen de beta van The Division spelen, na eerder een gesloten alpha voor Xbox One. De één beviel het goed, de ander wat minder, maar desalniettemin hebben veel gamers toch kunnen genieten van de game.

Nu blijkt uit een post op het forum van Ubisoft dat de beta met 24 uur verlengd zal worden. Community manager Natchai_Ubisoft bracht het blijde nieuws op het forum van de uitgever:

Over the last few days, we’ve seen an incredible amount of excitement for the game, leading to many of you registering on the waitlist for a chance to join our Closed Beta. We’ve been working very hard to let as many players as possible join, while still maintaining a smooth experience for everyone.
Earlier today, we announced that we were now inviting as many players as possible from the waitlist, in addition to those who had guaranteed pre-order access. We’ve started sending invites, with priority given to those who signed up first.
In order to allow everyone who has access to fully enjoy the Beta, we’re happy to announce we’re extending the duration by 24h for all players. As a result servers will remain open until Tuesday, February 2nd, 12pm CET | 6 am EST | 3 am PST.
Thank you all for your amazing support!

In Nederland kunnen we dus nog tot morgenmiddag 12 uur aan de slag met de beta. Gaan jullie door met spelen, of ben je inmiddels uitgekeken op de game?

  1.   
    Mjolnir's avatar

    Had ik nou ook maar een key gehad…

  2.   
    Mandamo's avatar

    Key voor de ps4 is erg welkom als iemand er 1 over heeft. 🙂

  3.   
    Neolite's avatar

    Laat ik gisteravond nou net een Xbox key ontvangen hebben, ik dacht al waarom zo laat in de beta nog, maar nu is mij het duidelijk. Ik ga het eens even proberen.

  4.   
    Bram_M99's avatar

    Erg tof, tot nu toe vind ik hem enorm gaaf en kan niet wachten op de volledige game.

  5.   
    Gelmir_Surio's avatar

    Ik moet zeggen, ik kon niet wachten tot de beta van start ging. De eerste indruk was echt geweldig. De game ziet er gewoon prima uit en speelt lekker, maar toch hoop ik dat er genoeg content is anders ben ik ban dat het snel repeterend is. Ik ben ook wel klaar met de beta.

  6.   
    Basman01's avatar

    Ik kan niet genoeg krijgen van de beta. Kijk echt naar de release van de full game uit 8)

    Ubisoft dat de beta met 24 verlengd zal worden.

    24 uur? 😉

  7.   
    Kamelot2's avatar

    Heerlijk spel. 🙂

  8.   
    Moodey's avatar

    Mensen in de Dark Zone naaien van een afstandje met een sniper is zeer vermakelijk

  9.   
    _BeefCake99_'s avatar

    De beta is leuk, maar ik heb nu alle missies gedaan en de beste wapens unlocked dus ik heb alles wel gezien.
    En het leukst is het om met een groep te doen. In je eentje is de beta niet zo heel leuk.

  10.   
    NietNickMeneer's avatar

    Helaas niet kunnen spelen 🙁

  11.   
    Tom's avatar

    Ik had ‘m alweer van m’n pc afgegooid, ervan uitgaande dat de beta toch voorbij zou zijn. Jammer! Kon me er zeker wel mee vermaken en het bleek bovendien ook nog eens heel gezellig streammateriaal te zijn.

  12.   
    mheiden21's avatar

    24 uur nolife materiaal, verheug me al op de release van de game.

  13.   
    Musicman88's avatar

    Het ziet er allemaal geweldig mooi uit en alles buiten de darkzone is echt top. Alleen dat genaai in de darkzone. Verdomme, zodra je niet een paar man in je team hebt en je wil je loot ergens laten oppikken wachten ze totdat de heli er is en wordt je in je rug geschoten. Ik ga toch nog eens goed erover nadenken of ik de game wel ga kopen. 😕 Zal hem uiteindelijk toch wel aanschaffen, maar dat is echt zo’n ergernis puntje. Zorg dan ervoor dat zodra een speler rogue gaat hij/zij niet direct de loot aan de heli kan meegeven. Dan krijg je tenminste nog een kans om ze terug te pakken.

  14.   
    Ralph P Scene's avatar

    Vond de darkzone wel top soms werd je echt genaaid en soms werkte we allemaal samen om de gene die naaide op te jagen. Maar hoop dat er wel meer dan 24 spelers in de darkzone komen want vond beetje saai met zo weinig mensen.

  15.   
    _BeefCake99_'s avatar

    er was iets gelekt dat the division weer een beta krijgt van 16 tot 21 feb.

  16.   
    DeAdSeYe's avatar

    Gelukkig kan je die schade indicator uitzetten, de combat mechanics zelf zijn gelukkig niet zo slecht als wat ik had verwacht. Ik laat mijn pre-order gewoon doorgaan maar toen ik dit las, begon ik weer te twijfelen.

    Alles wordt schijnbaar lokaal opgeslagen en niet op de server zonder enige beveiliging ertussen. Zo kunnen mensen hun personage aanpassen door middel van gegevens die lokaal zijn opgeslagen. Zo kunnen mensen zichzelf meer ammo, armor of health geven.

    https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/43jr61/pc_version_will_be_plagued_with_cheaters/

  17.   
    Musicman88's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Gelukkig kan je die schade indicator uitzetten, de combat mechanics zelf zijn gelukkig niet zo slecht als wat ik had verwacht. Ik laat mijn pre-order gewoon doorgaan maar toen ik dit las, begon ik weer te twijfelen.
    Alles wordt schijnbaar lokaal opgeslagen en niet op de server zonder enige beveiliging ertussen. Zo kunnen mensen hun personage aanpassen door middel van gegevens die lokaal zijn opgeslagen. Zo kunnen mensen zichzelf meer ammo, armor of health geven.
    https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/43jr61/pc_version_will_be_plagued_with_cheaters/"

    Geen goed vooruitzicht, hopelijk gaan ze daar snel actie mee ondernemen.

  18.   
    Jerry97's avatar

    Heb me erg vermaakt met de beta, maar jammer genoeg heb ik alles al gedaan. En is er niets meer te doen, behalve alles herhalen. Verheug mij wel heel erg op de game als hij uitkomt.

  19.   
    Masterdamned 020's avatar

    ik ben nouw wel klaar met de beta word tijd dat die game uitkomt 8)

  20.   
    LesserMagic's avatar

    Ik vond er vrij weinig aan. Ik ben blij dat ik meer heb kunnen doen met de beta, scheelt me weer 50-60 euro.