Waarschijnlijk geen toegang meer tot The Division beta voor gamers op de wachtlijst

Heb je nog geen code voor de closed beta van The Division? Grote kans dan ook dat je die niet meer krijgt voor het einde van de felbegeerde testfase is. Wegens grote vraag naar toegang tot de gesloten beta, kunnen waarschijnlijk niet veel nieuwe gamers meer toetreden. Ubisoft maakte het minder heugelijke nieuws bekend op de Ubisoft Forums.

We are seeing an unprecedented level of interest in The Division beta and we want to thank players for their enthusiasm and passion.

As a result, it is unlikely that the players who are currently on the waitlist will gain access to the beta today. Our goal is to grant access to all those players interested in playing The Division and we still hope to do so. Please check back tomorrow for an update on the status of the waitlist.

Aldus een online woordvoerder van Ubisoft. Het enthousiasme van veel gamers benadeelt de kans voor andere geïnteresseerden om ook alvast tekeer te gaan in Tom Clancy’s The Division. Een soort zege voor Ubisoft, maar helaas een domper voor veel teleurgestelde gamers.

Wij gaven eerder deze week al honderden codes voor gegarandeerde toegang weg in onze The Division Beta-key Extravaganza, maar ook deze gingen als warme broodjes over de toonbank en raakten uiteindelijk snel op. De gamers die misgrepen in het bemachtigen van toegang, nodigen we graag uit om live met ons de closed beta te ervaren, op Toms livestream van vanavond. Stel je vragen, check wat je wilt weten van de game en doe alsof je er zelf bij bent. Bij lange na niet zo intens als het zelf spelen, maar dan kun je maandag tenminste wel meepraten met de coole kinderen op het schoolplein.

 1.   
  outbreakNL's avatar

  ik heb toegang tot de pc en xbox one bèta. heb die van de one nog niet verzilverd dus als ik iemand blij kan maken met een code voor de xbox one bèta . laat het me weten

 2.   
  HWSHHZ's avatar

  Met dank aan GamersNet heb ik een code gekregen voor de beta die nu loopt (PC), maarja elke x
  op 18gb gedownload stopt ie ermee en geeft aan dat k niet genoeg ruimte beschikbaar heb 👿 😕
  Herkenbaar voor iemand?

 3.   
  Ryan2000's avatar

  Het downloaden duurde ook lang dus veel zal je er niet meer aan hebben!

 4.   
  Moodey's avatar

  De downloadcode niet ontvangen is geweldig.

 5.   
  jelte23's avatar

  Dankzij gamersnet had ik een code. Ik kreeg woensdag de echte code en heb hem toen meteen ingevoert op mijn ps4 en heb goster al lekker zitten spelen. Ik weet nog steeds niet of ik het leuk vind of niet.

 6.   
  PSPfreaky's avatar

  HWSHHZ schreef, "Met dank aan GamersNet heb ik een code gekregen voor de beta die nu loopt (PC), maarja elke x
  op 18gb gedownload stopt ie ermee en geeft aan dat k niet genoeg ruimte beschikbaar heb 👿 😕
  Herkenbaar voor iemand?
  "

  Heb je wel genoeg ruimte op je harde schijf?

 7.   
  HWSHHZ's avatar

  PSPfreaky schreef, "

  ”HWSHHZ” schreef, "Met dank aan GamersNet heb ik een code gekregen voor de beta die nu loopt (PC), maarja elke x
  op 18gb gedownload stopt ie ermee en geeft aan dat k niet genoeg ruimte beschikbaar heb 👿 😕
  Herkenbaar voor iemand?
  "

  Heb je wel genoeg ruimte op je harde schijf?"

  Sarcastisch mag ik hopen?

 8.   
  Slayer61's avatar

  Ik hoop het niet, ik heb echt een heel tijd geleden ingeschreven voor de beta. Mocht iemand nog een extra PC beta key hebben, PM me please!