GamersNET RADIO Marathon #6: Uur 9 en uur 10


Op 23 januari vierden wij het zesjarig bestaan van GamersNET RADIO met de zesde GN RADIO Marathon! Vanaf 10:00 in de ochtend hebben we 12 uur lang gestreamd. Vandaag kun je uur 9 en uur 10 terugluisteren.

Hieronder is de video van 12 uur lang in één keer te bekijken. Voor de luisteraars op GN en iTunes hebben we de marathon opgeknipt in zes delen van ongeveer twee uur.

Met in uur negen en uur tien:
– Films van 2015/2016
– Eten met Leon en Peter
– Radio Nostalgia!
– De Nutteloze Het Gaat Nergens Over Spek En Bonen Quiz! (DNHGNOSEBQ!)

Podcast
[radio]Luister hier naar uur 9 en uur 10 van de GamersNET RADIO Marathon #6![/radio]

GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

  1.   
    Leukste's avatar

    Wat mij opviel aan De Nutteloze Het Gaat Nergens Over Spek En Bonen Quiz (DNHGNOSEBQ) was dat deze niet was opgedeeld in stukken door de dag heen. Dit keer werden ze allemaal achter elkaar gesteld.

  2.   
    Petor's avatar

    Leukste schreef, "Wat mij opviel aan De Nutteloze Het Gaat Nergens Over Spek En Bonen Quiz (DNHGNOSEBQ) was dat deze niet was opgedeeld in stukken door de dag heen. Dit keer werden ze allemaal achter elkaar gesteld."

    Dat hebben we toch altijd zo gedaan?