Ubisoft onthult details The Division Season Pass en post-launch plannen

Ubisoft maakt middels een persbericht bekend wat de plannen zijn voor Tom Clancy’s The Division, zowel de Season Pass als de rest van de post-launch plannen. Het bedrijf meldt dat we meerdere gratis updates kunnen verwachten, alsmede nieuwe features en functionaliteiten. De grootste vernieuwing is misschien wel dat er drie grote uitbreidingen op de planning staan.

De gratis updates zijn uiteraard beschikbaar voor alle spelers en bevatten nieuwe modi, waaronder co-op modi met waardevolle beloningen. De drie betaalde uitbreidingen horen bij de Season Pass en verschijnen verspreid over het jaar, waarbij het avontuur verder gaat en jouw speler progressie kan boeken met nieuwe uitrusting, content en gameplay. Hieronder een beschrijving van deze expansions.

Uitbreiding I: Underground
 • De eerste grote uitbreiding opent een nieuw gebied, waar spelers met maximaal drie vrienden kennismaken met de onbekende onderwereld van New York City.

  Uitbreiding II: Survival

 • In deze uitbreiding verandert de hele map in een Dark Zone voor een hardcore multiplayerervaring. Meer informatie binnenkort.

  Uitbreiding III: Last Stand

 • Meer informatie binnenkort.
 • Season Pass-houders krijgen bij de release tevens een Sawed-off Shotgun, exclusieve outfits, wapenskins en maandelijkse exclusieve content en speciale evenementen. Deze Season Pass zit automatisch bij de Gold Edition en Sleeper Agent Edition van The Division, daarnaast kun je nog meedingen voor de lopende beta op de Xbox One en de beta die vandaag start op de PlayStation 4 en pc.

  Tom Clancy’s The Division verschijnt op 8 maart op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
   Houserz's avatar

   Ik heb de Alpha gespeeld en nu momenteel met de bèta bezig, maar wat een fantastisch spel zeg , intense gevechten, prachtige gebieden, en een wereld vol content. Dit Is absoluut een aanrader , het zou zo maar mogelijk zijn dat Ubisoft gaat waarmaken wat ze in eerste instantie hebben beloofd.

  2.   
   Bram_M99's avatar

   Ik vind het in ieder geval positief dat veel bedrijven een half jaar of zelfs jaar met gratis content komen voor de game.

  3.   
   mheiden21's avatar

   Was het maar al maart, heb na het spelen van de alpha mijn pre-order veranderd naar de sleeper agent edition. Awesome spel!

  4.   
   TheNerdNL's avatar

   ga zo de beta spelen. ps bedankt voor de code gn!

  5.   
   lukyboy's avatar

   Heeft er iemand nog een code voor de pc heb er nog geen gekregen:(

  6.   
   D_Dog's avatar

   Heel manhattan, daarna brooklyn, daarna queens en daarna de bronx.
   De rest boeit me geen reet.

  7.   
   STRAIGHT FLUSH's avatar

   ”Bram_M99″ schreef, "Ik vind het in ieder geval positief dat veel bedrijven een half jaar of zelfs jaar met gratis content komen voor de game."

   Dat is imo gewoon normaal. Hoe kunnen ze nu al ‘nieuwe’ uitbreidingen aankondigen, het spel is nog niet eens uit. Geldwolven 😡

  8.   
   Papachico's avatar

   Heb enkel de alpha en beta footage gezien op youtube. Ziet er idd wel vet uit. Hoop alleen niet dat t snel suf wordt. Geem Destiny ofzo.. waar je binnen een paar uurtjes door al die troep content heen bent.

  9.   
   Musicman88's avatar

   Ik heb net een paar uurtjes de beta zitten doen, maar ik denk dat ik maandag een pre-order ga doen voor deze. De game ziet er echt fantastisch uit. Al loopt nog niet alles even soepel, maar dat is ook te verwachten, de game is nog niet af. De season pass, tja daar ben ik nog even niet helemaal zeker over.

  10.   
   Regge's avatar

   Net de middag doorgebracht met de beta. Jmmr dat je niet zoveel kan doen in de beta. Is wel een vet spel, al ben ik bang naar de hoeveelheid content wat straks speelbaar is en of dat het geld waard is. de beta content is binnen 3-4 uur echt wel sufgespeelt en als je zoals mij niet super pvp player bent is de darkzone niet de beste endgame:P

  11.   
   MBgamer's avatar

   Even wennen aan third person, maar speel nu met een team op ps4 en dan is het echt wel een tof spel en overal kan je loot vinden.