Het ultieme martelwerktuig in RollerCoaster Tycoon | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Met de komst van pretparksimulatiegames Planet Coaster én RollerCoaster Tycoon World belooft 2016 een uitstekend jaar te worden voor liefhebbers van de voorgaande RollerCoaster Tycoon-games. Reden genoeg om nog eens terug te blikken naar klassieker RollerCoaster Tycoon 2 en alle sadistische dingen die je ongetwijfeld in dat spel hebt uitgevoerd. Je zult je bezoekers echter nooit zo gemarteld hebben als de maker van de achtbaan in de onderstaande video. Deze tergend trage achtbaan kost je namelijk maar liefst 210 dagen om te voltooien, 210 echte dagen om precies te zijn. In-game kost het je je bezoekers circa 3.000 jaar voordat ze weer uit het karretje kunnen stappen.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Bouw je eigen draagbare Nintendo 64-handheld

Eet smakelijk!

  1.   
    PSPfreaky's avatar

    Maar hij is echt goed bedacht!!

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Het is geen mister bones wild ride 😳