Gesloten beta Homefront: The Revolution start 11 februari; morgen stress test

Het was al bekend dat Homefront: The Revolution een gesloten beta zou krijgen, exclusief voor de Xbox One. Inmiddels weten we dat de beta van start gaat op 11 februari en zal duren tot en met 14 februari. Centraal in de beta staat de spelmodus Resistance, een online co-op modus voor vier spelers. In deze spelmodus speel je verhaalgedreven missies op verschillende mappen. De volledige game bevat 12 mappen en na de lancering worden er in het eerste jaar twintig extra mappen, geheel gratis, verwacht.

Als voorbereiding op de gesloten beta houdt ontwikkelaar Dambuster Studios een stress test. Deze vindt morgen al plaats. Tussen 19:00 en 22:00 uur en tussen 02:00 en 05:00, in de nacht van vrijdag op zaterdag, kunnen uitverkozen spelers deelnemen aan de eerste kennismaking met de game.

Om kans te maken op een uitnodiging voor de beta dien je je aan te melden op de officiële website. Je krijgt vanzelf een mailtje als je tot de gelukkigen behoort. Mocht je een uitnodiging ontvangen voor de stress test, bewaar dan je geïnstalleerde Closed Beta client op je Xbox One. Deze zal weer actief worden zodra de gesloten beta start op 11 februari.

Homefront: The Revolution verschijnt 20 mei voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Lees meer over deze game in onze recente Fast Forward.

 1.   
  mheiden21's avatar

  Had me hier al tijd geleden voor opgegeven, ben benieuwd naar de game. Als er iemand ook al een code heeft op de xone, ik zoek nog een teampje om de game mee te stresstesten.

 2.   
  Tom's avatar

  Wij gaan de beta hoogstwaarschijnlijk in co-op streamen! Lennart en Valentijn hebben samen met mij codes gekregen, maar ik neem aan dat we met meer man samen kunnen spelen. Je bent in ieder geval altijd welkom in mijn team. 8)

 3.   
  mheiden21's avatar

  Geen idee, met hoeveel man je in totaal kan teamen. Hebben jullie em allemaal op de xbox? Maar gezellig morgen, ik zeg deal!

 4.   
  Tom's avatar

  Bij de stresstest kan ik helaas nier aanwezig zijn, maar onze codes gelden volgens mij ook enkel voor het de echte beta-periode. Die mogen we in ieder geval opnemen en uitzenden. 😉