Nieuwe DLC WWE 2K16 verwijdert vooruitgang

Het komt zelden voor dat uitgevers adviseren DLC niet te installeren, maar in het geval van de gister gelanceerde Future Stars DLC voor WWE 2K15 deed 2K Games het toch. De uitgever deed dit in navolging van meerdere berichten dat de voortgang in de hoofdmodus van het spel, Universe Mode, compleet verloren zou zijn.

De klachten verschenen snel na het uitkomen van de DLC op het officiële forum van 2K en andere onafhankelijke fora. De opgebouwde storylines en tag teams van spelers waren compleet verdwenen, en het is tot op heden niet bekend of die nog terug te krijgen zijn. 2K reageerde via community manager Bryan Vore met een officieel statement:

We’re aware of an issue some users are experiencing with Universe Mode save data connected to the Future Stars Pack DLC. After initial investigation, we’ve found this issue only affects PlayStation 4 and Xbox One versions of the game. PlayStation 3 and Xbox 360 users will not experience this issue. If you are an active Universe Mode player on PlayStation 4 and Xbox One, we recommend waiting to download the Future Stars Pack until we fully investigate and resolve the issue. Thank you for your patience.

Voor de last-gen gamers is er dus geen vuiltje aan de lucht, maar zij die op de current-gen met halfnaakte mannen gooien kunnen het best even wachten met het installeren van de DLC, die Samoa Joe en de tag teams Blake & Murphy en Los Matadores bevat.

 1.   
  sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

  Brengen ze een kapote DLC uit… ook alleen 2k krijgt het voor elkaar…..

 2.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  #WWE #roestigmesje

 3.   
  Thomsnov's avatar

  Meestal is het andersom dat de last-gen slechter is dan de current-gen