Platinum Games onthult morgen Teenage Mutant Ninja Turtles-game

De Japanse ontwikkelaar Platinum Games werkt met talloze uitgevers samen. Zo ontwikkelt de studio momenteel Nier: Automata voor Square Enix, Scalebound in samenwerking met Microsoft en Project Guard en en Star Fox Zero in combinatie met Nintendo. Aan dit lijstje kan nog een titel toegevoegd worden, want Platinum Games werkt ook aan een Teenage Mutant Ninja Turtles-game. Deze game wordt uitgebracht door Activision, de huidige licentiehouder voor TMNT-games, waarmee Platinum Games onlangs al Transformers Devastation uitbracht.

Hoewel de TMNT-game nog niet officieel is onthuld, heeft de Japanse ontwikkelaar via Twitter al weggegeven dat het op 26 januari, morgen dus, officieel iets van Teenage Mutant Ninja Turtles zal ‘lekken’. Inmiddels is er ook al een countdown-site verschenen, waardoor ook de naam van het spel al duidelijk is geworden: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.

Daarnaast kunnen we uit deze website opmaken dat Mutants in Manhattan zal verschijnen voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Er wordt afgeteld naar morgenmiddag 15.00 uur en dan zal de onthulling van Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan dus officieel plaatsvinden, vermoedelijk in de vorm van een trailer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren