Splatoon’s laatste map is toegevoegd

Splatoon lijkt af te zijn. Sinds de lancering heeft Nintendo geregeld nieuwe wapens, maps en modi toegevoegd aan het verfschietspel en sinds vanochtend kunnen we aan de slag met de allerlaatste map: Ancho-V Games. De map en de andere inhoudelijke downloadbare toevoegingen zijn gratis binnen te halen.

Vorige week wisten we te melden dat de allerlaatste toevoeging aan Splatoon’s wapenarsenaal is toegevoegd. Nu rest de vraag: wat komt er na Splatoon? Zal Nintendo er een volwaardige franchise van maken en wat zal een eventueel vervolg ons kunnen brengen?

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Timmerito's avatar

  Toch jammer dat het de laatste is. Maar er komen vast zelfgemaakte levels dus wss is splatoon nog lang niet dood. Vermaak me er nog goed mee.

 2.   
  Neolite's avatar

  Jammer dat deze game op een geflopt platform is uitgebracht. Had zo succesvol kunnen zijn als het op de superieure consoles en pc uitgebracht zou zijn.

 3.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Ik vind het wel goed dat er ooit eens een rem komt. Veel content is goed, maar teveel is toch echt teveel (kijk maar naar Pokémon, teveel Pokémon, teveel aanvallen, teveel types en teveel informatie over types en aanvallen enzovoort…)