Patch 1.3 voor Anno 2205 voegt Wildwater Bay toe

Uit onze review bleek al dat Anno 2205 een uitstekende game is, maar ook met de ondersteuning zit het wel goed. Eerder berichtten we al dat er al twee uitbreidingen (genaamd Tundra en Orbit) én een gratis DLC-pakket (Wildwater Bay) waren aangekondigd. Die laatste is met de nieuwste patch, versie 1.3, toegevoegd.

Wildwater Bay voegt een geheel nieuwe sector toe, waarin de speler verlaten onderwatersteden moet onderzoeken. Tijdens die speurtocht zullen we ‘geesten uit het verleden’ tegenkomen.

Maar verhalende content is lang niet het enige dat met patch 1.3 wordt toegevoegd aan Anno 2205. Ook de basisgame wordt op verscheidene vlakken opgepoetst. Zo vertelt de World Market je nu bijvoorbeeld alles over prijsontwikkelingen en de beschikbare handelsroutes die je kunt nemen. Ook de gamebalans is grondig aangepast. Lees voor alle informatie de patch notes die Ubisoft heeft uitgegeven.

Maar zoals al eerder gezegd, is het met patch 1.3 niet afgelopen met de ondersteuning voor Anno 2205. Er zullen ongetwijfeld nog meer gratis DLC-pakketten uitkomen, aangezien Wildwater Bay eerder werd beschreven als de ‘eerste gratis DLC voor Anno 2205’. Vooralsnog richten we ons echter op de uitbreidingen die zijn aangekondigd: volgende maand komt Tundra namelijk al uit.

Gaan jullie op Atlantis-speurtocht in Anno-stijl?

  1.   
    Musicman88's avatar

    Als ik zo de recensies op steam lees dan zijn die echt niet zo goed. Dus ik wacht nog even met deze game tot die echt dik in de aanbieding is. Al duurt het nog tot de volgende kerst.