Eerste twee gratis Operators voor Rainbow Six: Siege zijn uitgelekt

Hoewel de alpha en beta van Rainbow: Six Siege nog heel wat verbetering konden gebruiken, bleek het eindproduct sterk verbeterd en zo beloonden jullie de game met een negende plek in de GamersNET Game Awards. Ubisoft heeft voor Rainbow Six: Siege de nodige gratis downloadable content gepland staan en van de eerste twee gratis Operators is nu de nodige informatie uitgelekt.

Deze twee personages, die vermoedelijk onderdeel zijn van de Canadian Task Force, heten Frost en Buck. Frost is een defensieve Operator en heeft als speciale vaardigheid een speciale mechanische val, waarmee je tegenstanders kunt uitschakelen. Buck kan in de aanvallende speelrondes gebruikt worden en heeft een ‘under-barrel’ shotgun onder zijn geweer gemonteerd. Naast deze twee Operators zal er ook een nieuwe map aan Rainbow Six: Siege toegevoegd worden, naar verluidt speelt de actie zich hier af op een vastgelopen schip.

[SCREENSHOTS]

Indien je over de season pass van Rainbow Six: Siege beschikt, zal je vanaf 2 februari met deze Operators aan de slag kunnen. Door de overige Siege-spelers moet er een weekje langer gewacht worden en bovendien moeten zij 25.000 Renown, dat je spelenderwijs verdient, per Operator betalen.

 1.   
  Bram_M99's avatar

  Klinkt goed! En het idee van een schip als map klinkt enorm gaaf, ik kijk er naar uit!

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Kan je ze ook appart kopen voor een paar euro of kan dit alleen met de season pass of de in game money. Want heb maar 18.000 renown dus moet nog veel te lang spelen om de 50.000 te bereiken ๐Ÿ˜‰

 3.   
  Pietertje77's avatar

  Zonder seasonpass kosten ze 25000 per stuk (of met echt geld, ongeveer 5 euro)

 4.   
  Musicman88's avatar

  Die Frost klinkt wel erg goed. Buck lijkt me meer zo’n operator van……als ik er toch de punten voor over heb, dan wel, maar het is niet omdat het moet ๐Ÿ˜›

  Nieuwe map klinkt ook wel erg gaaf moet ik zeggen. ๐Ÿ˜€

 5.   
  Downzilla's avatar

  musicman88 ik zei toch dat er geruchten waren over iemand met een shotgun ๐Ÿ™‚

 6.   
  Nitrix31's avatar

  Als ze maar gouw de hitboxes / hit registraties gaan fixen. Want soms is deze game heel erg frustrerend.