Simulatiegame Prison Architect komt naar de consoles

Pc-gamers kunnen ondertussen al enkele jaren naar hartenlust gevangenissen bouwen in Prison Architect en sinds oktober heeft de game het Early Access-programma van Steam verlaten. Over een paar maanden kunnen ook PlayStation 4-eigenaren aan de slag met deze simulatiegame, zo heeft ontwikkelaar Introversion Software onthuld op de PlayStation Blog.

De PlayStation 4-versie van Prison Architect wordt ontwikkeld door Double Eleven, uiteraard in samenwerking met Introversion Software. Een precieze releasedatum van Prison Architect voor de PlayStation 4 is nog niet bekend, maar de game moet nog in het voorjaar van 2016 verschijnen.

Update: Inmiddels is bekend geworden dat Prison Architect niet alleen naar de PlayStation 4 komt, maar ook naar de Xbox One en Xbox 360.

  1.   
    DoeMaarWat's avatar

    Best grappig

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Heb de game op de pc en vind het voor de ps4 niet echt een spel… had hem liever gezien op de vita!

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Zie het ook nog niet helemaal voor me hoe dit goed zou gaan werken op de PlayStation 4. Een Vita-versie zou eigenlijk best wel tof zijn geweest!

  4.   
    TheHulk0183's avatar

    dope

  5.   
    TinusGN's avatar

    Hoe mot dat dan met zo’n controller he

  6.   
    WauWsy's avatar

    Die ontwikkelaars die zorgen echt wel dat je het goed kan spelen op de console.. Geen twijfel over mogelijk.. Zeer goed spel enne devs die zeker hart voor zen spel hebben.

  7.   
    Ippon99's avatar

    best leuk, alleen onnodig. elke pc kan het runnen