Gesneuvelde relatie en gewonnen PS4 zorgen voor ongemakkelijke radio | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Bij GamersNET geven we natuurlijk tal van prijzen weg, maar een enkele keer kan je ook via andere kanalen een toffe prijs winnen. Zo gaf radiozender 3FM bijvoorbeeld een PlayStation 4 weg. Hoewel dit alweer een paar maanden geleden is, bleek deze prijsvraag toch een staartje te krijgen. Na een verbroken relatie claimt Marloes namelijk dat zij recht heeft op de door Damian gewonnen PlayStation 4 en dat staat garant voor een stukje ongemakkelijke radio.

Damian en Marloes kibbelen over de Playstation

Gisteren had ik een ‘echtelijke ruzie’ op de radio. Marloes en Damian maakten beiden aanspraak op de Playstation! In welk team zit jij? #teamdamian of #teammarloes

Geplaatst door Sander Hoogendoorn op woensdag 20 januari 2016


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Mario gaat helemaal waus in Mario Kart.

Eet smakelijk!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  hahaha geniaal doei marloes 😆

 2.   
  Sa.'s avatar

  Hahahaha wat een snol.

 3.   
  RikZonderC's avatar

  Heeft ze toch nog een kekke prijs gewonnen, die azijnzeikende snol.

 4.   
  Tom's avatar

  Daarom geven wij ook alleen maar prijzen aan de zieligste en eenzaamste singles die we kunnen vinden. Dan kan het tenminste ook niet fout gaan zoals hier het geval was.

 5.   
  Jerry97's avatar

  Haha goeie reactie van Damian.

 6.   
  Thomsnov's avatar

  geniaal dit echt grappig lol

 7.   
  frituurkoning14's avatar

  kaulo grapig maar wel vet als je besten consol ooit hebt gewonen