Screenshots Teenage Mutant Ninja Turtles-game van Bayonetta-ontwikkelaar uitgelekt

Er gaan al geruime tijd hardnekkige geruchten dat Bayonetta-ontwikkelaar Platinum Games werkt aan een game van de TMNT. Zo verscheen in november de titel “Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan” op de website van een instantie die games van een leeftijdsbeoordeling voorziet en eerder deze maand lekte de lijst met Achievements uit. Dat was al sterk bewijs, maar na het lekken van onderstaande screenshots is het bestaan de game helemaal zeker.

Op de plaatjes zien we een grafische stijl die erg doet denken aan Transformers: Devastation, een game die Platinum in 2015 uitbracht. De screenshots tonen hoe Donatello, Raphael, Leonardo en Michelangelo het in verschillende omgevingen opnemen tegen slechteriken. Ook een low-res-versie van de boxart kwam op straat te liggen.

Ondanks alle lekken blijft een officiële onthulling nog steeds uit. Nu deze screenshots online circuleren lijkt dat echter slechts een kwestie van tijd, dus we hopen jullie binnenkort de eerste details te brengen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Hitman047's avatar

    Eerst lekte het feit dat de game bestond, de platformen en de developer, toen lekte er artwork uit, vervolgens een lijst met achievements en dan nu deze screenshots.

    Het gaat wel lekker daar. 😳

  2.   
    dav1d's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Eerst lekte het feit dat de game bestond, de platformen en de developer, toen lekte er artwork uit, vervolgens een lijst met achievements en dan nu deze screenshots.
    Het gaat wel lekker daar. 😳 "

    Pun intended?