Sony geeft deze week compensatie voor PSN downtime

Begin deze maand was PSN ongeveer een dag offline, naar verluidt vanwege een hack door Lizard Squad. Sony gaf destijds al aan dat het gebruikers zou compenseren voor deze downtime en nu komt het bedrijf die belofte na.

Sony begint deze week namelijk met het versturen van e-mails naar alle gebruikers die last hadden van de downtime. Zij zullen gecompenseerd worden met een verlenging van hun abonnement. De omvang van de compensatie is nog niet bekend, maar de kans is groot dat je PlayStation Plus-lidmaatschap met een week wordt verlengd. Amerikaanse gamers kunnen ook extra dagen bovenop hun PlayStation Now-abonnement en gehuurde films verwachten.

De extra dagen worden automatisch toegevoegd aan je abonnement. Je hoeft hiervoor zelf dus geen actie te ondernemen.

  1.   
    boogy0603's avatar

    dat is mooi opgelost!

  2.   
    Thomsnov's avatar

    Goed opgelost

  3.   
    bjorntukkertje's avatar

    Yessss , weer een week, vorig jaar ookal, over 10 jaar heb ik 10 weken voor niks psn gehad, dat is toch bijna 10 euro bespaard 🙂

  4.   
    mastertje's avatar

    Was naar mening niet nodig.
    Vind het toch een hele vieze/irritante trend worden bij gamers. Het ongelooflijk zeiken op dingen en meteen zeuren over compensatie als er iets niet goed gaat. Kijk als het nou een week was oké maar come on.. 1 dag. Echt het einde van de wereld hoor.

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    @mastertje inderdaad kan je 1 dag niet online dat is echt geen ramp, gewoon lekker offline een story mode of iets doen kan ook leuk zijn.

  6.   
    Kenneloth's avatar

    mastertje schreef, "Was naar mening niet nodig.
    Vind het toch een hele vieze/irritante trend worden bij gamers. Het ongelooflijk zeiken op dingen en meteen zeuren over compensatie als er iets niet goed gaat. Kijk als het nou een week was oké maar come on.. 1 dag. Echt het einde van de wereld hoor. "

    Could not have said it any better!

  7.   
    Neolite's avatar

    En als je nu een booster of iets dergelijks hebt gekocht? Eentje die 24 uur geldig is? Het is beter een week te compenseren dan een slechte naam over te houden aan gekloot met het netwerk. Dat gamers ongelofelijk zeikerts zijn ben ik absoluut mee eens, maar ze hebben ergens wel gewoon gelijk.

  8.   
    MikeGevers's avatar

    Sowieso dat Snoop Dogg nu over gaat stappen op PlayStation 😛