Gerucht: beta The Division start deze maand; niet langer Xbox One exclusive

De beta van The Division zou oorspronkelijk in december te downloaden zijn voor alle Xbox One-bezitters. Ubisoft besloot echter om deze beta te schrappen en in plaats daarvan een kleinschaligere test op te zetten, enkel voor gamers die The Division hebben gepre-orderd.

Hoewel Ubisoft officieel nog geen datum heeft genoemd, lijkt het erop dat de beta deze maand nog van start gaat. In de Uplay app kun je namelijk een trofee verdienen door deel te nemen aan de beta en in de beschrijving wordt de datum “januari 2016” genoemd.

Een anonieme retailer beweert dat de pc beta op 29 januari van start gaat. Dat zou dus betekenen dat de Xbox One-exclusiviteit van de baan is. De betrouwbaarheid van deze bron valt echter niet te verifiëren.

The Division verschijnt op 8 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Corneliuscan's avatar

    Ik heb de vorige bèta van the division gewoon kunnen spelen ook al heb ik hem niet ge preorderd. Doe daar niet meer aan. Vond het wel fantastische gameplay hebben en de graphics kwamen niet van een koude new York thuis. Zag er Super goed uit. Ook in de dark zone enorm spannende stukken mee gemaakt met andere Online spelers. Had er eerst een hard hoofd in om hem te gaan halen maar na de bèta gespeeld te hebben ga ik toch wel twijfelen.

  2.   
    MBgamer's avatar

    Dit word hopelijk mijn game van 2016!

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    Heb zelf die vermoedens ook dan weekendje bèta en dan nog maandje bugs killen.

  4.   
    mastertje's avatar

    Sorry, maar het was toch al veel en veel langer bekend dat de beta voor elk platform zou zijn? Alpha was excl voor xbox, en ze hebben ook die idiote one month as first regeling.

    Kan zelf niet wachten op de game, 3 andere vrienden gaan um ook gegarandeerd halen dus dat worden weer mooie avonden knallen.

  5.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het was al in 2015 bekent gemaakt dat alle platformen de beta zouden krijgen begin 2016 (in dit geval is januari vaak genoemd).
    Wanneer je aanmeld voor de beta, kan je ook kiezen welke platform.

  6.   
    Kenneloth's avatar

    Lol? Heeft er ooit iemand gezegd dat het een Xbox One Exclusive beta zou zijn? Denken ze werkelijk dat iemand een Xbox gaat kopen voor een beta?

  7.   
    MBgamer's avatar

    Dit is het eerst spel dat ik gister gepre order hebt.
    Nu wachten op de code!

  8.   
    Bram_M99's avatar

    Ik zie zojuist op twitter dat hij gewoon open is, helaas maar 2 dagen maar erg tof!