PlayStation-versie LEGO Marvel’s Avengers krijgt gratis Captain America en Ant-Man DLC

Het aantal LEGO-games dat TT Games blijft uitbrengen is inmiddels al lang niet meer op twee handen te tellen en de nieuwste telg in de franchise is LEGO Marvel’s Avengers. Vanaf 27 januari is de game verkrijgbaar op vrijwel ieder denkbaar hedendaags platform en kan je aan de slag met je favoriete Marvel-helden en schurken in het vertrouwde LEGO-jasje.

Voor eenieder die de PlayStation 3- of PlayStation 4-versie van LEGO Marvel’s Avengers is er nu goed nieuws naar buiten gekomen, want voor deze platformen is er gratis extra content in de maak. Deze exclusieve DLC is gebaseerd op de vorig jaar verschenen Ant-Man-film en op het aanstaande Captain America: Civil War.

Het Marvel’s Captain America: Civil War Character Pack is direct bij de lancering van LEGO Marvel’s Avengers beschikbaar en voegt een negental extra karakters toe die onderdeel zijn van de aanstaande film, te weten: Captain America, Iron Man (Mark 46 armour), Black Panther, Winter Soldier, Falcon, War Machine, Scarlet Witch, Crossbones en Agent 13.

Op het Marvel’s Ant-Man Character & Level Pack moet iets langer gewacht worden, hiervan is enkel bekend dat het in het voorjaar van 2016 zal verschijnen. Deze gratis uitbreiding voegt een nieuw level toe die gebaseerd is op een gedeelte van de Ant-Man-film en introduceert daarnaast nog eens elf nieuwe karakters, namelijk: Ant-Man (Scott Lang), Ant-Man (Hank Pym), Ant-Thony (Flying Ant), Cassie Lang, Darren Cross, Scott Lang, Hank Pym, Hope Van Dyne, Luis, The Wasp (Janet Van Dyne) en Yellowjacket.

  1.   
    ComboGameplay's avatar

    Dus alleen DLC voor PS3 en 4?! Wat een onzin zeg.. Er wordt ook weer lekker gedacht aan de Xbox en PC gamers!