Deze Rise of the Tomb Raider cosplay is zeer geslaagd | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Bij GamersNET kunnen we een goede cosplay van een game-personage altijd wel waarderen. Al helemaal in dit geval: cosplay-model Meagan Marie maakte in samenwerking met fotograaf Erik Blume een mooie fotoreportage van een geslaagde dag Lara Croft uithangen.

Het gaat hier duidelijk om de Lara Croft die we kennen uit Rise of the Tomb Raider, waarin onze avonturierster door ietwat frissere landschappen trekt en dus uitgedost is in haar betrouwbare winterkledij. In dit geval is het de wat stevigere Infiltrator Outfit uit de game.

Zo blijkt maar weer eens: ook aangeklede vrouwen kunnen beeldschoon zijn, nimmer zagen wij immers een zo spot-on uitvoering van Lara Croft sinds de verschijning van haar laatste game. Geniet mee van deze kiekjes:

[SCREENSHOTS]
Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! De videogame van David Bowie

Eet smakelijk!

  1.   
    vladimirr's avatar

    ik zou d’r doen 😀

  2.   
    CelestialOhio32's avatar

    haha

    vladimirr schreef, "ik zou d’r doen 😀 "

    😀 😀

  3.   
    Thijs.'s avatar

    verkeerde kleur camouflage voor de rest weinig op aan te merken
    🙄

  4.   
    Jobmeister's avatar

    Oh Lara…