Ubisoft: For Honor krijgt volledige singleplayer-campagne

Op de E3 van vorig jaar werd For Honor aangekondigd: een game waarin Middeleeuwse ridders, Vikingen en Samurais het tegen elkaar opnemen om voor eens en voor altijd te bewijzen wie er nou de sterkste krijger ter wereld is. De vergelijkingen met games als War of the Roses en Chivalry: Medieval Warfare werden natuurlijk al snel gemaakt. Veel gamers hadden dan ook de volgende klacht: For Honor wordt wéér een game waarin je in de Middeleeuwen vecht, maar zonder singleplayer-campagne.

Echter, die gedachte blijkt nu volledig misplaatst. In een interview met IGN laat gameproducent Stephane Cardin weten dat er wel degelijk een solocampagne komt. Sterker nog: die werd al genoemd tijdens de E3 van 2015, maar werd helaas ondergesneeuwd door het beeldmateriaal dat zich concentreerde op de multiplayer. Cardin popelt dan ook om ons singleplayer-beelden te laten zien.

For Honor heeft geen fantasy-thema, dus het is heel goed mogelijk dat er zelfs drie verschillende campagnes komen, een voor elk van de facties. Maar dat is natuurlijk pure speculatie; waarschijnlijk weten we pas bij de release hoe de vork precies in de steel steekt.

For Honor komt uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Een releasedatum is nog niet bekend.

 1.   
  Kenneloth's avatar

  Is dit misschien de reden waarom we zo lang wachten op een release? Wel grappig want op de Gamescom zeiden ze dat het enkel een multiplayer titel zou worden dit lijkt me dus iets wat besloten is op het laatste moment.

 2.   
  yannick_TXL's avatar

  lijkt me een interessante titel..

 3.   
  Thijs.'s avatar

  toch ergens wel nieuwsgierig naar deze game. Hopelijk is het wel waard om het een campagne te noemen en niet zoals bij bijvoorbeeld bf4 5 missies van 20 minuutjes en daarna done for >.>

 4.   
  mmx's avatar

  Mooi ze denken daar wel aan de sinle player gamers !

 5.   
  Mjolnir's avatar

  Alleen maar een mooie extra toevoeging aan iets wat al veel potentie lijkt te hebben.