Uitgelekte releasedatum Homefront: The Revolution lijkt nog wat zekerder

De ontwikkeling van Homefront: The Revolution is niet zonder de nodige problemen verlopen, maar nu lijkt de release van de shooter toch echt dichtbij te komen. Onlangs kwam bij een reserveringskaart van de Amerikaanse retailer Target al een releasedatum van 17 mei naar voren voor Homefront: The Revolution en nu wordt deze, vooralsnog onofficiële, releasedatum weer wat aannemelijker gemaakt.

De Britse gameverkoper GAME spreekt nu namelijk ook over een release van Homefront: The Revolution in mei van dit jaar. Hoewel uitgever Deep Silver momenteel nog geen datum heeft onthuld, maar vasthoudt aan een release in ‘begin 2016’ lijkt het erop dat je dinsdag 17 mei al voorzichtig kunt markeren in je agenda als releasedatum van de nieuwe Homefront. Hierbij moet wel vermeld worden dat een gamerelease op dinsdag in de Verenigde Staten vrij gebruikelijk is, maar dat spellen in Europa vaker op donderdag of vrijdag verschijnen. Een Europese release op 19 of 20 mei van Homefront: The Revolution behoort daarmee dus ook zeker tot de mogelijkheden.

Ben je benieuwd wat je nu precies van Homefront: The Revolution kunt verwachten? Lees dan onze recent verschenen Fast Forward over de shooter.

  1.   
    gamerfriend01's avatar

    Heb er wel zin in, niet echt creatief maar gewoon een pittige shooter 😉