Systeemeisen Unravel bekendgemaakt

Unravel werd op de E3 van vorig jaar natuurlijk ondergesneeuwd door het AAA-geweld van games als Star Wars: Battlefront en Fallout 4. Toch wist de side-scrolling flatformer hoge ogen te gooien met zijn prachtige omgevingen en charme. Unravel heeft EA achter zich als uitgever, want het bedrijf wil creativiteit stimuleren, ook als dat financiële risico’s met zich meebrengt.

Nu zijn de systeemeisen voor de pc bekendgemaakt. Zoals te verwachten met dit type games, stellen ze niet heel veel voor. We hebben dan ook alleen de minimale eisen gekregen, want de recommended settings zouden toch niet veel hoger liggen.

 • Besturingssysteem: Windows 7 64-bit
 • CPU: Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz or AMD Phenom II X2 545 3.0 GHz
 • RAM: 4 GB System Memory
 • GPU RAM: 512MB Video Memory
 • GPU: GeForce GTS 450 or Radeon HD 5750
 • DX: DirectX 11
 • Het enige waar je op zult moeten letten, is of je grafische kaart met DirectX 11 overweg kan. Maar we zijn inmiddels natuurlijk al toe aan versie 12, dus waarschijnlijk hoef je je nergens druk om te maken als je Unravel wilt spelen.

  Kijken jullie uit naar Unravel? Laat het weten in een reactie!

  1.   
   mheiden21's avatar

   Heb Unravel als pre-order op de X1, de charme van de game en de gameplay zien er veelbelovend uit.

  2.   
   Neolite's avatar

   Dit ziet er natuurlijk geweldig uit voor wat ze er mee willen doen. Dat het geen ultra high graphics zijn doet aan de sfeer waarschijnlijk niks af.

  3.   
   milez1983's avatar

   het ziet er prachtig uit, een heerlijke zweverige wereld zoals in ori and the blind forest, deze staat zeker op mijn verlanglijstje

  4.   
   petiertje's avatar

   Dit is een game wat hoog op mijn wensenlijstje staat. Ziet er erg mooi uit, en het puzzel element is natuurlijk ook mooi meegenomen 🙂

   PS. ‘Hoge ogen slaan? je gooit er weer met de plank naar 😉

  5.   
   Leukste's avatar

   Nou laat maar komen. Voor de draad ermee. 😉

  6.   
   Kenneloth's avatar

   Zelf ook een pre-order liggen. De game heeft mijn hart gestolen op de Gamescom. 😳