Komt Everybody’s Gone to the Rapture ook naar de pc?

De geruchten over een eventuele pc-port van de PlayStation 4-exclusieve game Everybody’s Gone to the Rapture gaan al enkele maanden de ronde. Die geruchten worden nu versterkt, want de game is op SteamDB verschenen.

Hoewel lang niet ieder spel dat op deze website daadwerkelijk verschijnt, is dat vaak wél het geval. Zo werd het min of meer bevestigd dat Final Fantasy 6 naar Steam zou komen toen het in deze gamedatabase verscheen.

Het zou niet voor het eerst zijn dat Sony een PlayStation-exclusive naar de pc zou brengen: vorige maand kwam Helldivers ook al uit op Steam. Wie weet zet Sony zijn exclusives-beleid dus wel op zijn kop. En aangezien Microsoft ook betere ondersteuning voor de pc belooft, ziet het er zonnig uit voor pc-gamers die stiekem jaloers zijn op console-exclusieve titels.

Hoe dan ook, laten we in ieder geval hopen dat de geruchten over Everybody’s Gone to the Rapture waar blijken, want de game kreeg enorm veel lovende recensies. Het zou dus mooi zijn als binnenkort nóg meer mensen kunnen genieten van dit spel.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren