Outlast 2 speelt zich niet af in een gekkenhuis; eerste afbeelding vrijgegeven

Outlast nam ons mee naar een gekkenhuis en dat was één van de engste virtuele uitstapjes die we ooit hebben beleefd. Ontwikkelaar Red Barrels wil echter blijven vernieuwen en heeft voor het vervolg daarom voor een andere setting gekozen.

Dit nieuws maakte de ontwikkelaar bekend via Twitter. Wat wel terugkeert uit het eerste deel, is de nadruk op verstoppen. Je zult de game niet overleven wanneer je je niet regelmatig verschuilt. Tot slot meldde Red Barrels dat Outlast 2 zich afspeelt na de gebeurtenissen van Mount Massive.

De eerste afbeelding van Outlast 2 vind je hieronder. De game staat gepland voor een release in de herfst.

 1.   
  gamerfriend01's avatar

  Bestaat deze game ook op de xbox one? 😉

 2.   
  Pim Huberts's avatar

  Omg toen ik dit las dacht ik ze hebben m’n lieveling horror game verpest maar na een tijdje denken ziet het er best vet uit gelukkig moet je blijven verstoppen want dat maakte het eng je kon namelijk zo uit je verstop plaats getrokken worden en dan schrok je je kapot

 3.   
  Jerry97's avatar

  Ik heb zo veel zin in deze game. Deel 1 heb ik wel 3 keer uitgespeeld.

 4.   
  scarface123's avatar

  hoop op oculus rift suport

 5.   
  Hillianii's avatar

  Hahah niceee, wordt wel weer wat 😀

 6.   
  Leukste's avatar

  Nou we gaan het meemaken deze herfst.

  Voor de horror fans zou ik ook zeker Allison Road in de gaten gaan houden. Vele beschrijven deze game als de spirituele opvolger van de (Silent Hill) P.T. Demo die eerder verscheen.
  Ze zijn deze game in ontwikkeling met de Unreal Engine 4 ook aan het testen voor Native VR support. Momenteel wordt er alleen getest met de Oculus Rift DK2. Er wordt naar gestreefd om die game in het 3e kwartaal van 2016 uit te brengen. Dus dat kan ook zomaar de herfst worden.