Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Tom Clancy’s The Division Cash Contagion Trailer

Geld is een van de belangrijkste zaken op deze aardbol, zo ook in de wereld van Tom Clancy’s The Division. Al heeft het daar nog een dubbele betekenis, zo kun je in de Cash Contagion Trailer hierboven zien.

  1.   
    Corneliuscan's avatar

    Is dit niet iets van The division? daar heeft de “outbreak” met geld te maken. dat het zich zo versprijd heeft. Met wat ik me kan herrineren van een van de eerste trailers.

  2.   
    Valent!jn's avatar

    Corneliuscan schreef, "Is dit niet iets van The division? daar heeft de “outbreak” met geld te maken. dat het zich zo versprijd heeft. Met wat ik me kan herrineren van een van de eerste trailers."

    Klopt! Foutje van mijn kant, maar inmiddels opgelost. πŸ˜‰

  3.   
    Sa.'s avatar

    Vies Europees geld…. zorgt voor een pest uitbraak in New York City. #NuAlEpisch πŸ˜›

  4.   
    Nitrix31's avatar

    Ik ben nog altijd benieuwd naar deze game

  5.   
    Bram_M99's avatar

    Erg leuk om te proberen, ben nu helemaal benieuwd naar de game πŸ™‚

  6.   
    Corneliuscan's avatar

    Valent!jn schreef, "

    ”Corneliuscan” schreef, "Is dit niet iets van The division? daar heeft de “outbreak” met geld te maken. dat het zich zo versprijd heeft. Met wat ik me kan herrineren van een van de eerste trailers."

    Klopt! Foutje van mijn kant, maar inmiddels opgelost. πŸ˜‰ "

    Kan gebeuren πŸ˜‰

  7.   
    jorisboots's avatar

    had liever gameplay gezien, jammer

  8.   
    Bacotje's avatar

    Heb laatst een uur aan gameplay gekeken en kreeg een beetje een brok in mijn keel. Het is allemaal zo veel van hetzelfde! Ren een area in…..kill de npc’s pak je loot en ren naar de volgende area. Kill de npc’s en 1 elite met wat meer armor en pak je loot. Verder zag de stad er ook niet echt bepaald indrukwekkend uit. En de trailers zoals ik het nu heb gezien komt echt totaal niet overeen met hoe de game daadwerkelijk speelt. Ik ben echt bang dat dit een zware teleurstelling word.

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    Bacotje schreef, "Heb laatst een uur aan gameplay gekeken en kreeg een beetje een brok in mijn keel. Het is allemaal zo veel van hetzelfde! Ren een area in…..kill de npc’s pak je loot en ren naar de volgende area. Kill de npc’s en 1 elite met wat meer armor en pak je loot. Verder zag de stad er ook niet echt bepaald indrukwekkend uit. En de trailers zoals ik het nu heb gezien komt echt totaal niet overeen met hoe de game daadwerkelijk speelt. Ik ben echt bang dat dit een zware teleurstelling word."

    Dat zijn darkzones die vergelijkbaar zijn met dungeons. Darkzones zijn kleine gebieden waar je zeldzame loot kunt vinden. Wanneer je de NPC’s hebt uitgeschakeld en de zeldzame loot hebt gevonden, moet je ontsnappen uit de darkzone.

    Zo kon je in de alpha een helikopter oproepen om je loot op te halen.
    Maar niet alleen NPC’s zijn een gevaar in de darkzone, ook andere spelers proberen hetzelfde te doen als jou.

    Darkzones zijn helemaal optioneel…

    Zelf vindt ik de sfeer erg sterk in deze game, de combat mechanisme zijn juist waar ik zorgen om maak. Al die vervelende schade indicatie’s en je hebt gewoon een hele magazijn of meer nodig om iemand te doden….

  10.   
    Bacotje's avatar

    Oke dat zijn dan de darkzone’s. Maar wat is het in deze game wat mij maanden aan de buis gekluisterd moet houden? Zoals ubisoft meerdere keren wist te vertellen qua variatie etc. Dat zag ik nou niet direct terugkomen in wat ik heb gezien.

  11.   
    FCBaselFan's avatar

    ik hoop dat dit een leuke game word. de trailers zien er wel vet uit

  12.   
    Ralph P Scene's avatar

    Denk zelf dat de bèta eind deze maand rondt de 29ste is. Dan hebben ze nog 1 maand om de bugs weg te werken.