Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 krijgt volgende week multiplayer beta

Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 volgende week een multiplayer beta krijgt. De beta start op donderdag 14 januari en zal beschikbaar zijn voor alle gamers met een PlayStation 4 of Xbox One. Gedurende het weekend kan je een voorproefje krijgen. Op maandag 18 januari zal de beta eindigen. Er komt naar verwachting geen pc-versie van de beta.

De beta bestaat uit vier mappen:Moon Base Z, Frosty Creek, Z-Tech Factory en Seeds of Time. De spelmodus die je kunt spelen is Flag of Power, gebaseerd op het principe van King of the Hill.

Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 verschijnt volgende maand voor de pc, Xbox One en PlayStation 4, nadat de releasedatum eind vorig jaar verrassend genoeg werd vervroegd.

 1.   
  nielsiebro's avatar

  helaas geen pc master

 2.   
  NoobAssPlayer's avatar

  Hopelijk vergt PvsZ dit keer meer mensen, de vorige game was na mijn idee underrated en kreeg te weinig aandacht. Dat komt omdat mensen de game er kinderachtig uit vinden zien, maar het is zeker het spelen waard!

 3.   
  OMGitsOhMyGoat's avatar

  NoobAssPlayer schreef, "Hopelijk vergt PvsZ dit keer meer mensen, de vorige game was na mijn idee underrated en kreeg te weinig aandacht. Dat komt omdat mensen de game er kinderachtig uit vinden zien, maar het is zeker het spelen waard! "

  de vorige game was echt leuk. maar er waren toch veel mensen die het spelen?