Dogmeat, D-Dog en Chop genomineerd voor World Dog Award

Amerika. Het land van gouden bergen, ongekende mogelijkheden. The American Dream. En het land waar voor werkelijk álles wat je maar kunt verzinnen wel een award show of competitie bestaat. Het zal je dan ook niets verbazen om te horen dat er ook zoiets is als een World Dog Award. Tijdens een feestelijke avond met host George Lopez, die zo te zien dezelfde tandarts heeft als Gerard Joling, mag Amerika zich uitspreken over tientallen honden en hun bijzondere prestaties.

Toch zit er voor gameliefhebbers wel weer een leuke categorie bij: Top Video Game Dog! Kanshebbers voor deze World Dog Award zijn Dogmeat uit Fallout 4, D-Dog uit Metal Gear Solid 5 en Chop uit Grand Theft Auto 5. En Barbie and Her Sisters Puppy Rescue, maar dat is natuurlijk geen partij voor Dogmeat, D-Dog en Chop.

Welke hond heeft op jou de meeste indruk gemaakt tijdens het gamen? Donderdag 14 januari worden de winnaars bekendgemaakt. Naast de virtuele honden blijken er ook tientallen honden te zijn die op andere manieren het nieuws hebben gehaald.

  1.   
    Musicman88's avatar

    Dat wordt natuurlijk Dogmeat. Als ik ineens belaagd wordt door een deathclaw gaat hij er gewoon op af! Wat een held die hond 😛

  2.   
    Tom's avatar

    Inderdaad, Dogmeat for president.

    Nu ik erover nadenk, doe mij ook maar een portie Dogmeat DLC voor Fallout 4. Ik wil achter de backstory van mijn beste vriend komen. 🙁

  3.   
    TinusGN's avatar

    Tom, ik ben ’t een keer met je eenso

  4.   
    TinusGN's avatar

    Eens*

  5.   
    nielsiebro's avatar

    dogmeat moet winnen!

  6.   
    tijn80's avatar

    Ik ga voor de underdog: D-Dog 😀

  7.   
    fdennis's avatar

    ”tijn80″ schreef, "Ik ga voor de underdog: D-Dog 😀 "

    Same

  8.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Dogmeat lijkt bizar veel op een duitse herder

  9.   
    Leon's avatar

    DD, geen twijfel over mogelijk.