Beleef het begin van Mirror’s Edge opnieuw in Dying Light | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het vorig jaar verschenen Dying Light toonde met de focus op freerunning natuurlijk de nodige gelijkenissen met het in 2008 verschenen Mirror’s Edge. Met dank aan de modding tools van Dying Light kan je de zombiegame nog wat meer op Mirror’s Edge laten lijken, want modder Elimina is bezig om de proloog van Mirror’s Edge in Dying Light na te bouwen. Voorlopig is het project nog niet af, maar de eerste beelden zijn veelbelovend! Geïnteresseerd? Je kunt je nu alvast abonneren!

[SCREENSHOTS]

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! The Division Cash Contagion berekent hoe smerig jouw bankbiljet is.

Eet smakelijk!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren