The Division Cash Contagion berekent hoe smerig jouw bankbiljet is | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Hoe smerig is jouw bankbiljet? Dit kan de Cash Contagion website en app van The Division berekenen. Scan een bankbiljet met je webcam of vul diverse gegevens in op de app, waarna de berekening start. Waar is het biljet gedrukt? Waar bevindt het biljet zich momenteel? Hoe hoog is het gehalte van cocaïne, marihuana of enge ziektes op het biljet? Al deze vragen worden beantwoord met de Cash Contagion.

Probeer het zelf en deel de gegevens hieronder: The Division Cash Contagion.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Vieze Disney-grapjes.

Eet smakelijk!

 1.   
  Basman01's avatar

  Ge-ni-aal :p

 2.   
  _BeefCake99_'s avatar

  ziet er ziek uit, alleen heb ik geen geld. 😥

 3.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Ha! Leuk geprobeerd. ik heb geen geld!

 4.   
  mheiden21's avatar

  Briefje van 5 die verdwaald was in me portemonnee kan de wereld vernietigen dus pas maar op. :p