Fallout 3 kun je ook binnen een kwartier uitspelen

Vind je de Rus die het hoofdverhaal van Fallout: New Vegas in twintig minuten uitspeelde een held? Een geniale gek misschien? Het kan nog gekker. YouTuber Rydou heeft Fallout 3 binnenstebuiten gekeerd om een indrukwekkende tijd neer te zetten.

Je zou denken dat deze speedrun onderdeel is van het momenteel lopende Awesome Games Done Quick-event, maar dat is niet eens het geval. Uiteraard gebruikt Rydou alle glitches die voorhanden zijn om de tijd uiteindelijk te kunnen noteren. Voor het kijkersgemak heeft hij de beelden voorzien van commentaar en instructies. Mocht je het dus zelf eens willen proberen, dan weet je in ieder geval hoe je te werk kunt gaan.

  1.   
    Thomsnov's avatar

    Ik heb hem gekeken wou die gast weet echt wat hij doet

  2.   
    gatemaster64's avatar

    blijf dit soort speedruns raar vinden.

    de hele tijd bugs gebruiken om zo snel het spel uit te spelen en dan na de tijd je er heel goed om voelen.
    iedereen klappen whoo!

    zie je dat! die man kan zo snel het spel uitspelen.
    Jah is ook niet erg moeilijk als je eigenlijk aan het cheaten bent! ๐Ÿ˜•

  3.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Hij heeft misschien wel de snelste tijd, maar wel cheatend.

  4.   
    Alfa Warrior's avatar

    Het lijkt kort en alles, maar dit is enorm intensief om te doen en kost vaak ook veel pogingen. Desalniettemin, je kan het meerdere malen op een dag proberen.

  5.   
    Musicman88's avatar

    Ik zou een speedrun van alleen de hoofdmissies zonder gebruik te maken van cheats, bugs en glitches meer kunnen waarderen dan dit. Maar niettemin toch knap gedaan.

  6.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Die glitches en exploits zijn juist waar speedruns om draaien. Anders kan je net zo goed een letsplay gaan zitten kijken.

  7.   
    Flapjack's avatar

    ben ik de een van de weinige die dit kansloos vindt? de game is zelf legendarisch, maar zo? je kunt beter een racegame spelen als je hiervan houdt. trackmania bij uitstek bijv.

  8.   
    The_sith_lord's avatar

    Flapjack schreef, "ben ik de een van de weinige die dit kansloos vind"

    nee, +1.

  9.   
    TinusGN's avatar

    Super knap

  10.   
    Musicman88's avatar

    Ikspeelnooitpokemon schreef, "Die glitches en exploits zijn juist waar speedruns om draaien. Anders kan je net zo goed een letsplay gaan zitten kijken."

    Ben ik niet helemaal met je eens, het gaat er wel meer op lijken, maar bij een lets play ga je toch een stuk uitgebreider op alles in. Dan gaan ze toch ook naar side quests kijken en daar veel tijd in besteden?

  11.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Musicman88″][quote=”Ikspeelnooitpokemon schreef, "Die glitches en exploits zijn juist waar speedruns om draaien. Anders kan je net zo goed een letsplay gaan zitten kijken."

    Ben ik niet helemaal met je eens, het gaat er wel meer op lijken, maar bij een lets play ga je toch een stuk uitgebreider op alles in. Dan gaan ze toch ook naar side quests kijken en daar veel tijd in besteden?[/quote]

    Ligt er maar net aan, dit is een Any% run dus dan boeit het niet als je al die side quests overslaat.

  12.   
    NLkevvNL's avatar

    tja, sommige vinden dit leuk, maar ik neem lekker de tijd in zulke games, ๐Ÿ˜•