ReCore ook gepland voor pc release

Tijdens de E3 2015 werd een nieuw project van de welbekende Keiji Inafune, ook wel bekend als de vader van Mega Man, aangekondigd. Zijn studio is hard aan het werk aan ReCore. Tijdens de aankondiging van dit nieuwe spel werd alleen over een release voor de Xbox One gesproken, maar Microsoft heeft vandaag laten weten dat ReCore ook voor de pc zal verschijnen.

Verder zal de game iets later verschijnen dan eerder werd gedacht. Eerst werd de lente van 2016 als release periode genoemd, maar Microsoft heeft laten weten dat we de game in de laatste helft van 2016 kunnen verwachten. Of ReCore tegelijkertijd op de Xbox One en pc zal verschijnen is nog niet bekend. Mogelijk zal de Xbox One-versie eerder verschijnen, zoals we de laatste tijd met meer games hebben gezien.

Mocht je even niet meer weten wat ReCore voor game is, geniet dan nog eens van de E3 2015 trailer.

  1.   
    RikZonderC's avatar

    Haha, en afgelopen vrijdag vertelde Tom mij tijdens GNR dat ik niet op een PC release voor deze game hoefde te wachten. Shots fired!

  2.   
    Tom's avatar

    Haha, ja klopt. Was moeilijk te voorzien, dit. Al zou het me niet verbazen als ze hier ook een “First on Xbox” dingetje van maken, anders verliest de console straks zo maar een potentiele system-seller.

  3.   
    gamerfriend01's avatar

    Echt leuke trailer, zie hier wel een IP in die kan groeien zoals bijvoorbeeld halo 😉