De verschillen tussen Fallout 3 en Fallout 4, in stripvorm | GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De meningen over Fallout 4 zijn verdeeld: lijkt het te veel op Fallout 3 of verschilt het er juist te veel van? De striptekenaars van Dorkly besloten de meest opmerkelijke verschillen tussen de twee RPG’s tegenover elkaar te zetten, in komische stripvorm…

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Xbox One in prijs gehalveerd.

Eet smakelijk!

 1.   
  Duffed's avatar

  Repost voor mij maar dorky blijft leuk 😀

 2.   
  Jarek's avatar

  Die laatste komt mij bekend voor. Die sarcastische uitspraken zijn soms zo droog. 😛

 3.   
  Leukste's avatar

  Leuk gedaan.

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Rofl vooral de junk & sarcastisch is f*cking true!! :’)

  Waarom Bethesda die type zinnen in die game hebben geprogrammeerd is me nog steeds een raadsel.. wilde ze meer humor hebben in de game met die optie?

 5.   
  Thomsnov's avatar

  Geniaal goed gedaan